Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Cultura i Festes

Premis 30 d'octubre

PREMIS 30 D'OCTUBRE

Els Premis 30 d'octubre a la Creativitat Infantil i Juvenil estan organitzats per part de la Regidoria de Cultura de l'Ajuntament de Salou. L'objecte de la convocatòria és estimular i promoure en els nens i joves del municipi la participació en els àmbits que fan referència a la creativitat i amb especial atenció als centres escolars que potenciaran aquest tipus de manifestació on l'expressivitat dels autors s'evidencia de manera molt significativa.

Poden optar a aquests premis tots els nens i nenes a partir de 6 anys i fins al 21 i que vulguin participar en qualsevol de les diverses especialitats creatives: pintura, dibuix, fotografia, audiovisual, poesia, prosa, articles d'opinió, etc, que es consideri creatiu en qualsevol dels diversos camps expressius i diferents temàtiques.

Un requisit imprescindible és que els nens i nenes i joves en edat escolar fins als 21 anys estiguin escolaritzats en els centres escolars de Salou o estiguin empadronats en el municipi. 

Temàtica dels Treballs

Els treballs presentats són de temàtica lliure i han de reflectir l'originalitat en els apartats de creació plàstica, audiovisual, fotografia i de creació literària. En la valoració es té en compte l'esforç creatiu i la correcció lingüística.

Cada participant només pot presentar una obra/treball per apartat al concurs, exceptuant l'apartat de fotografia en què es poden presentar com a màxim 2 obres.

Categories de selecció

- Categoria A: Cicle inicial (1r i 2n de primària).

- Categoria B: Cicle mitjà (3r i 4t de primària).

- Categoria C: Cicle superior (5è i 6è de primària).

- Categoria D: 1r i 2n d'ESO (ensenyament secundari obligatori).

- Categoria E: 3r i 4t d'ESO (ensenyament secundari obligatori).

- Categoria F: 1r i 2n de Batxillerat i Cicles Formatius.

 

Guanyadors any 2017 en modalitat audiovisual:

 

 

Document Actions