Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Cultura i Festes

Com puc aconseguir una subvenció?

La Junta de Govern Local de l’Ajuntament de Salou, en sessió ordinària de data 4 d'abril de 2019, va adoptar l’acord d’aprovació de la convocatòria de subvencions concebudes per l’Ajuntament de Salou a les entitats culturals, festives, juvenils i associacions de veïns. Les bases específiques d’aquestes subvencions varen ser realitzades segons l’Ordenança General de Subvencions de l’Ajuntament de Salou.

Per accedir a aquestes ajudes cal que les associacions, amb seu a Salou, desenvolupin activitats socioculturals, valorant especialment aquelles que fomentin la creativitat i la participació veïnal, a més han d'estar degudament registrades al Registre General d’Entitats de l’Ajuntament de Salou i cal tenir seu social o delegació al terme municipal de Salou. Els objectius i finalitats han de coincidir amb els establerts per les bases d’aquesta subvenció.

Totes les sol·licituds s’hauran de presentar a les Oficines d’Atenció al Ciutadà (OAC) de l’Ajuntament de Salou fins el 17 de maig de 2019.

Document Actions