Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Cultura i Festes

Programa Salou Actiu - Primavera 2024

Des de l'Àrea de Serveis Culturals de l’Ajuntament de Salou posem en marxa la nova edició del programa Salou Actiu Primavera 2024!

En total, consta de 25 activitats, de tipologia diversa, que s’aniran duent a terme durant els mesos d’abril, maig i juny de 2024, al Centre Cívic, al Teatre Auditori de Salou (TAS) i a l'exterior. Consistiran, per exemple, en tallers de cuina, de costura; de manualitats i de benestar i cura personal, tant emocional com física. Així mateix, es faran activitats als jaciments romans de la Cella i de la Vil·la Romana de Barenys, fins i tot es farà una plantada de telescopis a l'Espigó del Moll.

Les inscripcions tindran lloc de la següent manera:

Online: Els propers dies 2 i 3 d’abril, a partir de les 10 h, s'obren les inscripcions en línia, exclusivament, per a les persones empadronades a Salou, al següent enllaç (AQUÍ).

Presencial: També es podran apuntar, de forma presencial, les persones empadronades a Salou, els propers dies 4 i 5 d’abril, a l’oficina de l’Àrea de Serveis Culturals de l’Ajuntament, de 10 a 14 h.

Així mateix, en cas d’haver-hi places vacants en finalitzar el període d’inscripcions, es podran continuar apuntant les persones empadronades i les que no hi estiguin, fins a l’inici de l’activitat en qüestió.

CONSULTA EL PROGRAMA (AQUÍ)

INSCRIPCIONS (AQUÍ)

Document Actions