Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Educació

EOI (escola Oficial d'Idiomes)

escola oficial d'idiomes

Per a més informació consulta la WEB DE L'ESCOLA OFICIAL D'IDIOMES (EOI)

Pg del 30 d´Octubre 4, (planta baixa)

Telèfon: 977 353 008

e3011200@xtec.cat

ESCOLA OFICIAL D'IDIOMES (E.O.I)

Les escoles oficials d'idiomes (EOI) són centres públics, no universitaris, d'ensenyament d'idiomes moderns, que imparteixen els ensenyaments especialitzats regulats per la LOE.

Les escoles oficials d'idiomes també gestionen les certificacions acadèmiques corresponents a aquests ensenyaments especialitzats. Aquestes certificacions són reconegudes arreu de l'Estat espanyol, són les úniques oficials, i es poden obtenir tant en convocatòria oficial, com en convocatòria lliure.

DATES DE PREINSCRIPCIÓ

Per obtenir informació sobre el calendari de matrícula cal consultar la web de l’escola a partir de la primera setmana de juliol: www.eoisalou.org.

Els cursos anuals tenen un torn de preinscripció i matrícula al setembre i els cursos quadrimestrals que es puguin oferir, en funció de la demanda, tenen dos torns de preinscripció i matrícula: un al setembre i un altre al gener.

FORMALITZACIÓ DE LA MATRÍCULA AL MATEIX CENTRE

 

Projecte Erasmus+

L'any 2018-2019 l'EOI de Salou engega un projecte europeu ERASMUS+ que preveu la mobilitat de docents per a estades de formació i observació, en el marc dels objectius estratègics de l'escola: la transformació digital del centre i la fidelització de l'alumnat, la consolidació de la dimensió europea, la millora de resultats acadèmics i de satisfacció de la comunitat educativa.

El projecte permetrà als docents millorar la seva pràctica, la competència comunicativa en llengua anglesa i l'aplicació de les noves tecnologies a l'aula.S'espera que el desenvolupament del projecte tingui un gran impacte en la comunitat educativa i en l'entorn, ja que estan previstes sessions de traspàs i jornades de portes obertes per compartir els resultats d'aquestes formacions.

Document Actions