Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Educació

Recursos Pedagògics

recursos pedagògics

Els recursos pedagògics són serveis educatius creats des del Departament d’Ensenyament de l’Ajuntament de Salou, per a donar suport a l'activitat pedagògica dels centres del municipi i a la tasca docent del professorat i pretenen enriquir la qualitat de l’ensenyament i alhora, respondre a les necessitats actuals. Aquests recursos s’ofereixen als centres educatius per ampliar les accions formatives necessàries per a gestionar de manera innovadora la funció educativa.

Aquests projectes representen una aportació educativa i formativa que actuen com un valor més en el coneixement de l’entorn cultural, natural i social, i han de ser considerats quelcom més que un simple recurs, si no que han de ser un potencial dinamitzador dels centres docents del municipi. L'oferta de serveis que l'Ajuntament ofereix als centres educatius, representen un suport complementari de l'elaboració de pautes educatives a les diferents àrees curriculars, de coordinació, organització i seguiment de les activitats, així com l'elaboració de propostes i experiències educatives.

Entre aquests trobem el reforç d'expressió oral en llengua anglesa a les escoles i instituts del municipi; cursos de suport a la tasca escolar amb alumnes amb més dificultats o altres mesures que detallem a continuació i que fan possible una millor escolarització:

 

 

Document Actions