Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Educació

Antena del Coneixement (URV)

antena coneixement

Antena del coneixement (URV)

El Campus Extens - Antena del Coneixement és una xarxa de centres de la URV distribuïts per les poblacions del territori de les comarques tarragonines per apropar el coneixement a la societat mitjançant la difusió de la cultura, la ciència i la tecnologia.

Amb aquesta iniciativa es pretén captar les necessitats de cada territori i donar-hi respostes a través de diferents activitats com els cursos de la Universitat d'Estiu i les Aules de la Gent Gran, així com de l'organització de conferències i jornades, entre d'altres. 

Aquest 2017, Salou ha celebrat els 10 anys de la implantació de l'Antena del Coneixement al municipi. En aquest enllaç hi podeu trobar la informació actualitzada de les activitats de l'Antena al municipi.

Cada antena del coneixement té un responsable, un professional integrat en la seva àrea d'influència i coneixedor del teixit social i econòmic en el qual està immers. Està equipada amb un espai d'atenció al públic amb personal tècnic, i disposa d'una zona de treball amb ordinadors connectats a Internet, a més d'una aula i auditori per organitzar diferents actes.

D'aquesta manera el Campus Extens pretén contribuir al desenvolupament socioeconòmic de les zones on estan implantades les antenes del coneixement i promoure també la formació i l'interès per la cultura dels seus habitants.

Document Actions