Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Educació

UEC (Unitat d'Escolarització Compartida)

unitat d'escolarització compartida

La UEC- Ajuntament de Salou és un recurs educatiu extern als Instituts d’Ensenyament Secundari on es deriven aquells alumnes que no s’adapten a la dinàmica escolar d’un centre ordinari. Així atenem alumnat amb necessitats Educatives Especials, necessitats que generalment són relatives a l’aspecte més conductual.

La finalitat de la UEC Salou és oferir als alumnes una atenció més personalitzada mitjançant una acció tutorial propera, així com, oferir un currículum d’ESO més adaptat al seu itinerari formatiu i personal. Des d’aquesta perspectiva intentem basar les matèries impartides en la seva vessant més pràctica i manipulativa.

El Departament d'Educació ha arribat a acords amb determinades entitats i corporacions locals per poder oferir aquestes activitats complementàries, des de les unitats d'escolarització compartida (UEC), considerant l'experiència i l'especialització en l'atenció d’alumnes amb NEE,  joves amb necessitats educatives especials derivades de l’inadaptació al medi escolar.

L'escolarització en aquestes unitats comportarà una escolarització compartida amb el centre docent en què l'alumne/a estigui matriculat/a, del qual continuarà depenent als efectes acadèmics.

UEC (Unitat d'Escolarització Compartida)

Av de Pau Casals 14, Salou Telèfon: 977 352 985

correu: uec@salou.cat

Document Actions