Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Esports

Les obres de millora del camp de futbol de Salou s’enllestiran en un parell de mesos

dilluns 04 febrer 2019

Aquest matí, en una visita d’obres, l’alcalde i els regidors d’esports i Urbanisme han visitat els treballs que s’estan executant a l’estadi municipal, valorats en més de 800.000 euros

El projecte de millora de la zona esportiva municipal del carrer Barenys ja avança a bon ritme. Els  treballs de construcció de les diferents estructures que han de millorar les instal·lacions ja han començat a prendre forma. Aquest matí, l’alcalde Pere Granados, acompanyat del regidor d’esports Dani López, i del regidor de Gestió de Territori Marc Montagut, junt amb altres tècnics municipals que dirigeixen l’obra han visitat les obres , i de fet, ja es poden veure força avenços com ara l’estructura dels nous vestidors, la solera de la que serà la graderia municipal i on s’instal·larà una coberta o l’esplanada del futur camp de gespa de futbol 7.  També està ja instal·lada la tanca de protecció per on s’ha de construir la nova entrada a la façana exterior de les instal·lacions del carrer Barenys. En aquest punt s’acabarà de construir la semicircumferència de l’actual mur i es recobrirà amb una superfície de xapa moderna que donarà un aspecte de major qualitat a la zona, a més de plantar arbrat i dignificar la zona d’aparcament. Tot plegat suma una inversió de 812.000 euros.

L’alcalde ha manifestat que “les obres han agafat un bon ritme i en un parell de mesos les veurem finalitzades. Són una antiga reivindicació dels jugadors i jugadores de Salou, dels clubs i  ara comptaran amb uns bons equipaments com són un nou camp de gespa amb il·luminació; una nova graderia coberta; nous vestidors...; en definitiva més i millors instal·lacions”. Granados ha recordat com “en poc temps hem inaugurat dos pavellons nous i una base nàutica i per tant oferirem una gran oferta al municipi per a la pràctica de l’esport, tot i ser conscients de que s’han iniciat més tard del que hauríem desitjat com a govern”.

Per la seva part, el regidor d’Esports, Dani López, afegia que “estem molt contents perquè podrem donar sortida a les demandes dels clubs locals ja que amb aquesta inversió millorarem l’actual estadi, creant un nous espai de joc de futbol 7 amb gespa que transversalment servirà per a entrenaments dobles simultanis, i també generarem nous vestuaris; en tindrem 9 per a jugadors i jugadores -4 d’ells són els que s’estan construint- i dos més per a àrbitres”.

El regidor de Gestió del Territori, Marc Montagut, explicava que “calia aquesta renovació a fons de l’equipament degut a l’ús intensiu del mateix” i en justificava -en part- el retard per  les variacions existents en el projecte de desviament del Barranc de Barenys i l’ampliació de la zona d’afectació del canal de desguàs.

Avui, ja es podia apreciar la dimensió del camp de futbol 7, el qual ja està anivellat i preparat amb els sistemes de drenatge i  de reg específics que suposarà tenir més superfície de  gespa artificial on entrenar i jugar partits.  Un cop estigui finalitzada la instal·lació de la gespa es procedirà a la instal·lació elèctrica i d’il·luminació amb sistemes led a tot el camp. També s’ha previst  el subministrament de material propi per l’ús del nou camp de futbol, com porteries, banderins de córner, banquetes per jugadors, protectors de canons de reg i marcador.

Un altre dels treballs que està en marxa és l’actuació de cobriment de les dues graderies existents al camp de futbol principal  ja existent. De moment, es pot veure ja la solera de fonamentació i posteriorment, es durà a terme tot el cobriment metàl·lic  de les graderies.

Des de la Diputació de Tarragona, s’ha concedit una subvenció del Pla d'Acció Municipal, anualitat 2018, per un import de 185.318 euros.  

 

Galeria d'imatges

camp de gespa de futbol 7.JPG
exterior.JPG
P1150301.JPG
P1150309.JPG
solera graderia coberta.JPG

Document Actions