Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Esports

Esports obre el període d’inscripcions per a les noves activitats esportives d’hivern

divendres 13 setembre 2019

Els dies 16 i 17 de setembre, podran fer les inscripcions pels cursets de natació els nens/es inscrits/es en el curs 2018-2019; o als cursets d’estiu 2019. I, fins divendres 20, ho podran fer els nous/ves alumnes

Les persones adultes també poden gaudir de cursos de natació, abonaments a la sala fitness i gimnàstica de manteniment, per a majors de 55 anys

La regidoria d’Esports de l’Ajuntament de Salou ha elaborat el nou programa d’activitats esportives d’hivern que es duran a terme a la zona del pavelló, el gimnàs i la piscina municipal. L’oferta per aquesta nova temporada inclou un ampli ventall d’activitats per a adults, gent gran i infants, com cursets de natació, sala fitness i gimnàstica de manteniment, entre d’altres.

Els cursets de natació començaran a partir de dilluns, 30 de setembre, a la Piscina Municipal de Salou. S’ofereixen cursos per a nens i nenes des dels 5 mesos d’edat fins als 12 anys. Les inscripcions comencen els dies 16 i 17 de setembre, per a nens/es inscrits al curs 2018-2019 o als cursets d’estiu 2019; i, a partir de dimecres, dia 18 de setembre, i fins el divendres 20, per als nous alumnes, en horari de 9 a 14 h i de 15 a 20:30 h. També s’ofereixen cursos d’iniciació, mitjà i perfeccionament per a adults, així com classes particulars, d’entre 2 i 4 alumnes.

Segons ha explicat el regidor de Foment de l’Esport, Hector Maiquez, “des de l’Ajuntament volem potenciar l’esport, oferint una gran varietat d’activitats per a tots els perfils, ja que l’activitat física és essencial per poder gaudir d’una vida saludable i d’un major qualitat en la salut”. Maiquez ha afegit que “aquesta oferta esportiva es complementa amb els jocs de cal·listènia que es van instal·lar a diverses platges del municipi i que permeten ampliar el ventall d’activitats que els salouencs i salouenques poden practicar sense haver de desplaçar-se fora de Salou”.

A més, les persones interessades podran triar entre abonaments mensuals, trimestrals o anuals, i gaudir de diversos descomptes, com un 10% amb el Carnet Jove de la Direcció General de Joventut (per a joves d’entre 16 i 25 anys); un 10% amb el carnet del Club Xic’S; i un 10% acreditant la situació de família nombrosa o monoparental. Aquests descomptes no són acumulables, excepte els generats per família monoparental o nombrosa.

Més informació a la recepció de la Piscina Municipal de Salou (carrer de Milà, 3 – 5); al telèfon 977 20 92 10; al correu electrònic esports@salou.cat; o al Facebook Ajuntament de Salou Esports.

 

Fitxers adjunts

Document Actions