Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Fons Europeus

Projecte Generació de nous continguts digitals Fase II

L'actuació 'Projecte Generació de nous continguts digitals Fase II' consisteix en completar el catàleg de continguts digitals, creant nous elements que ajudin a la divulgació i comprensió, per part dels visitants i també dels residents, de la història i cultura de Salou, i integrar-los sota una plataforma de gestió única que faciliti la divulgació i accessibilitat dels continguts. 

Salou és una ciutat eminentment turística, tot i que té una llarga història i el seu litoral, de platges i escarpats, ha donat lloc a assentaments d'ibers, grecs i romans, la creació d'un port marítim de gran importància a la història de Catalunya i la Península Ibèrica. S'ampliaran les rutes històriques, culturals i mediambientals, i s'ampliaran els continguts disponibles avui a  l'Smart Office amb els dispositius de reproducció immersiva actuals. 

Amb aquest nou projecte es crearan nous continguts digitals, en realitat virtual i 3D, que permetran ampliar l'experiència immersiva als visitants per conèixer la cultura, la història, la societat i l'entorn natural de la nostra ciutat, aportant valor afegit a l'experiència turística a Salou.

 

Pressupost total de l'actuació previst en el moment de la licitació: 450.000 euros

Import concedit:   450.000,00 euros  

Estat de l'actuació: Projectes en redacció 

Termini d'execució: 6 mesos

Document Actions