Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Fons Europeus

Eix 2 - Millora de l'eficiència energètica

Peatonalització de l'Avinguda Carles Buïgas, Fase II

L'actuació 'Peatonalització de l'Avinguda Carles Buïgas, Fase II' és la 2a fase de la renovació integral i conversió a zona de vianants de l'Avinguda, tram Murillo / Pompeu Fabra. Presenta una longitud de 600 m i la superfície d'actuació prevista és d'uns 20.000 m2 (d'avinguda i carrers propers).

Com que la prolongació del Passeig Jaume I fa d'enllaç amb l'entorn de Platja dels Capellans vertebrant alhora la zona est de Salou. La posició respecte a les platges/mar i el centre de la ciutat, la converteix en una de les àrees de màxim potencial turístic.

 

Pressupost total de l'actuació previst en el moment de la licitació:

Import concedit: 3.000.000 euros

Estat de l'actuació: En execució - 1a anualitat - 40% d'execució

Termini d'execució:

Implantació del carril bici

Publicació de la contractació de les obres d’implantació del carril bici a l’Avinguda de Pompeu Fabra de Salou (FES CLIC AQUÍ)

 

L'actuació 'Implantació del carril bici' vol donar continuïtat i operativitat a la xarxa de circuits bici, habilitats per afavorir una mobilitat sostenible. Actualment és deficient i no està intercomunicada. Es troba executada a trams, deixant barris del propi municipi fora de la xarxa de carril bici. Es pretén integrar i donar continuïtat als circuits existents i connectar amb les principals vies d'accés a altres municipis.

 

Pressupost total de l'actuació previst en el moment de la licitació

Import concedit: 700.000 euros

Estat de l'actuació: En execució - 1a anualitat - 40% d'execució

Termini d'execució:

Document Actions