Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Joventut

Suport a l'ocupació juvenil

 
L’Ajuntament de Salou posa en marxa el Programa de Suport a l’Ocupació Juvenil (SOJ) amb l’objectiu de promoure i mantenir la continuïtat formativa de les persones joves d’entre 16 i 29 anys.

Si ets jove, aquest programa et pot ajudar a:

Oferir-te informació, acompanyament i orientació en la recerca de feina
No saps quins passos seguir a l’hora de buscar feina? Desconeixes on trobar les ofertes de feina? Necessites més informació sobre les eines de recerca de feina més idònies segons el teu perfil?

Informar-te, assessorar i orientar-te en el teu itinerari formatiu i educatiu
No estàs estudiant, però t’agradaria formar-te i no saps quines opcions tens al teu abast? Estàs estudiant però no saps cap a on tirar? T’agradaria millorar les teves competències?
Vine a la Masia Tous!
 
En conclusió, aquest servei portarà a terme actuacions directes d'informació, orientació i acompanyament a les persones joves per la continuïtat formativa i donant suport en la transició en la recerca de feina.
 

Com?

 
 
  • Amb una orientació per trobar un itinerari formatiu motivador.
  • Amb un acompanyament per definir l'objectiu laboral, identificar les competències bàsiques i transversal, així com de millorar de l'accés al mercat de treball (disseny de currículum, conèixer els canals, eines i tècniques de recerca de feina).
  • Amb sessions individuals i grupals per a facilitar el coneixement del mercat de treball i de les alternatives ocupacionals i formatives.
  • Mobilitat Internacional.
  • També es facilita el disseny d'itineraris formatius i/o laborals personalitzats i en la millora de competències d'accés a l’ocupació oferint els recursos més convenients en funció de les característiques personals i/o socials de cadascú. Així s'assegura una resposta integral que impulsi la formació professionalitzadora del jove i una posterior inserció laboral de qualitat.
  • Es realitzaran sessions informatives i de primer contacte amb les persones joves als centres educatius i del sistema de formació professional integrada. Així mateix, es desenvolupen actuacions conjuntes amb professionals de centres educatius, i/o d'altres dispositius sociolaborals, com entitats formatives, de serveis socials i salut, entre d’altres.
 
 

Atenció presencial

Les persones joves poden adreçar-se al PIJ on la persona tècnica referent porta a terme les tasques d'informació, assessorament i orientació de dilluns a divendres de les 10 a les 13 h i els dijous a la tarda de les 17 a les 20h.

Cal que les persones demanin cita prèvia per telèfon al 977 350 786, enviant un whatsapp al 661 583 413 o enviant un correu electrònic a joventut@salou.cat.

 Enllaç per a més informació: https://www.instagram.com/p/C19ReLsIxGv/

Enllaç per a inscripcions: https://linktr.ee/joventutsalou

 

 

 

ORDRE EMT/211/2023, de 30 d’agost, per la qual s’aproven les bases reguladores per a la concessió de subvencions per al Programa de Suport a l’Ocupació Juvenil (SOC – SUPORT JUVENIL)

 

 

  

Document Actions