Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Medi Ambient, Platges i Salut

Consulta l'estat de les platges

estat platges

 

Consulta l'aforament de les platges de Salou

Clica aquí: ➡️ platges.salou.cat 

 

platges.salou.catL'Ajuntament de Salou posa a disposició de la ciutadania un sistema de control de l'aforament de les platges del municipi. Amb aquest nou sistema de vigilància a les platges i cales de Salou, residents i visitants poden conèixer, en temps real, els nivells d’ocupació per poder gaudir del sol i del mar, però garantint les mesures de distanciament social, com a precaució davant la COVID-19.

S’hi pot accedir des de dispositius mòbils tipus Android Iphone, sense necessitat de descarregar cap app al mòbil.

El format de la informació és senzill, entenedor i a través d’un mapa. Es pot saber si es pot accedir a la platja perquè hi ha una llegenda fàcil i entenedora, en tres colors: verd, taronja i vermell, indicant si el nombre de persones és acceptable (verd), es troba en llindar de la capacitat (taronja) o, simplement, ja no s’hi pot accedir (vermell).

 

 

La qualitat de l'aigua a les nostres platges i altres indicadors

Per tal de conèixer la qualitat de l’aigua de les platges de Salou es pot consultar els indicadors de control que realitza l'Agència Catalana de l'Aigua (ACA). En els controls s'avalua la qualitat microbiològica de l'aigua i els resultats analítics es publiquen periòdicament durant la temporada de bany. La freqüència dels controls és quinzenal.

Si volem conèixer d’altres característiques de les platges, com ara l’estat del mar, les banderes de l’estat del mar que estan hissades, característiques físiques, ambientals, els equipaments i els serveis, cal anar a l’APP PlatgesCat

Si volem conèixer a banda de les banderes de l’estat del mar que estan hissades, característiques de les platges, equipaments, si hi ha  meduses... cal anar a aquest enllaç.

 

Document Actions