Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Promoció Econòmica i Comerç

Mou-te pel residu zero!

cartellL’Ajuntament de Salou impulsa, durant tot un any, la campanya “Mou-te pel residu zero!”, una iniciativa que té el doble objectiu de promoure la reducció de residus en l’àmbit del comerç local salouenc, a través de la gamificació inclusiva, (joc per a totes les edats i motivacions) amb l’assoliment de fins a 30 reptes diferents que la ciutadania podrà afrontar quan vagi a comprar o en el seu dia a dia. I, per altra banda, la promoció de l’activitat comercial, tenint en compte la consciència mediambiental.

Hi ha dues maneres de participar en la campanya, a través de l’app Go Zero Waste o també emprant un tríptic que es podrà localitzar als establiments participants i al propi Ajuntament. D’aquesta manera, es durà a terme una iniciativa lúdica que enfortirà, al mateix temps, la col·laboració entre veïns i veïnes i teixit comercial, amb reptes adaptats al municipi.

Cal dir que els consumidors i consumidores podran optar a diferents premis. Aquests seran productes que contribueixin a la reducció de residus, com ara bosses reutilitzables de roba i carrets de la compra; o bé recompenses com entrades per participar en activitats dins del municipi relacionades amb l’oci i l’entreteniment familiar i sostenible. A cada usuari o usuària se li proposaran 30 reptes que podrà superar, progressivament. Aquests s’agrupen en tres nivells: inicial, intermedi i avançat. 

 

Funcionament de l'app

Les passes que cal seguir són les següents: 

- Cal seleccionar com participar-hi. Es pot fer a través de l'app Go Zero Waste o utilitzant el tríptic que es pot trobar als establiments participants.

- Cal activar els reptes. Si es selecciona participar a través de l'app, un cop descarregada, cal registrar-se com a usuari o usuària i activar la campanya de Salou a l'apartat de reptes, i ja es pot començar a jugar. Existeixen reptes de diferents nivells i per a totes les edats.

- Superant reptes s'acumulen els punts i s'accedeix a diferents tipus de premis.

Més info a: https://moutepelzero.cat/salou/

Document Actions