Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Neteja i manteniment urbà

El fort vent del cap de setmana deixa nombrosos arbres caiguts a Salou

dilluns 06 febrer 2017

Un d’ells, del Parc de Manuel Albinyana al carrer Tarragona, va caure damunt d’un matrimoni, els quals es troben greus 

 

També s’han produït altres desperfectes com caigudes de branques i altres despreniments de murs

 

L’Ajuntament de Salou està treballant per mirar de tornar a la normalitat diversos punts del municipi que s’han vist afectats pel fort vent de les darreres hores, especialment del diumenge a la tarda. Segons els informes policials i dels tècnics de manteniment de la ciutat fins ara s’han detectat una vintena d’arbres caiguts a la via pública; a més d’altres que són d’espais privats i que també s’han arrancat per la força de les ratxes de vent. Un d’ells, precisament, del parc del carrer Tarragona va desplomar-se damunt un matrimoni que passava per la vorera causant-los ferides greus i havent de ser traslladats a l’Hospital Joan XXIII de Tarragona. Els fets van succeir ahir a la tarda als voltants de les 18h. Des de l’Ajuntament es desitja que les persones evolucionin favorablement i es lamenta que aquest fet per causes meteorològiques hagi causat danys personals de consideració.

 

 

Alguns dels punts amb més afectació han estat a zones com la Punta del Cavall, la plaça de la Pau, el mateix passeig 30 d’Octubre, l’avinguda dels Països Catalans o el carrer Pompeu Fabra, entre d’altres.

Altres desperfectes que ha ocasionat el fort vent han estat la caiguda d’una palmera en l’accés a l’hotel Caribe a més de nombroses branques que s’han trencat algunes d’elles malmetent fins a vuit vehicles amb desperfectes de diversa consideració. També s’han detectat fins a quatre murs i tanques perimetrals de zones privades que s’han enderrocat amb el vent així com un fanal caigut a la carretera de la Costa o un pal de telefonia inclinat al camí dels Castellots.

Tots els efectius disponibles tant per part de la brigada municipal com de les empreses de manteniment de la jardineria estan treballant per restablir la normalitat i retirar l’arbrat i les branques de la via pública per deixar lliure el pas per a persones i vehicles.

Galeria d'imatges

arbre.jpg
IMG_1125.JPG

Document Actions