Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Neteja i manteniment urbà

Els treballs de manteniment del Cementiri Municipal de Salou avancen a bon ritme

dimecres 07 juny 2017

S’inverteixen 74.224,16 euros per dur a terme les diferents actuacions de millora i conservació del recinte

Aquest matí, el regidor de Serveis Generals, Jesús Barragán, juntament amb tècnics municipals, i membres de la concessionària Mémora, han dut a terme una visita al Cementiri Municipal per tal de veure l’estat de les obres de manteniment que s’hi estan duent a terme.

L’actuació, comprèn diversos aspectes de millora de l’aspecte general de l’equipament; i de fet, s’està actuant a totes aquelles zones on s’està desprenent l’arrebossat de la paret, on posteriorment s’hi procedirà a pintar. També s’han iniciat els treballs de pintura a diferents elements metàl·lics per evitar-ne l’oxidació. A més, els treballs afecten també al canvi integral dels sistema de reg, així com d’enllumenat tant a l’exterior com a l’interior del recinte, amb la creació d’un nou sistema aprofitant els moviments de terres previstos pel nou reg. Respecte als banc existents en el recinte, aquests, seran substituïts per nous models i nou mobiliari urbà. Per últim, la concessionària s’encarregarà dels treballs de canalització dels diferents desaigües per evitar estancaments.

Barragán, destacava que “son unes millores necessàries que permetran millorar aquest equipament públic donant millors prestacions als visitants”. “Amb aquestes modificacions i reformes al recinte del cementiri es canviarà substancialment l’aspecte” ha afegit Barragán. Cal recordar que el cementiri va ser inaugurat l’any 1993 i des d’aleshores s’han fet dues ampliacions.

Aquests treballs, a càrrec de la concessionària, suposen una inversió de més de 74.224 euros i es preveu que s’enllesteixin passat l’estiu.

Galeria d'imatges

cementiri.jpg
obres3.JPG
visitaobres1.JPG
obres2.JPG

Document Actions