Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Neteja i manteniment urbà

L’Ajuntament de Salou adjudica la remodelació del parc-mirador del carrer Brussel·les a Capellans

dijous 28 febrer 2019

L’empresa guanyadora del concurs ha estat IZER INGENIERÍA Y ECONOMIA S.L.U.

La Junta de govern local ha adjudicat el projecte de remodelació del parc del carrer Brussel·les, a la zona de Platja Capellans, a favor de l’empresa IZER INGENIERÍA Y ECONOMIA S.L.U., pel preu de 226.637,38 euros. Els treballs de remodelació tenen com a objectiu la incorporació del parc a la trama urbana, la millora de l’accessibilitat en quant a la supressió de les barreres arquitectòniques així com la millora de l’atractiu del parc amb la col·locació de miradors estratègics i jocs infantils.

Actualment, aquest parc està caracteritzat per una distribució diferenciada en dos nivells, el  superior i l'inferior. El primer compta amb un muret separador, reforçat també per l’existència d'un conjunt d'arbustos. Per altra banda, el nivell inferior presenta dos accessos, un que comunica el carrer Brussel·les amb la platja Capellans, i un altre directe des del centre del nivell superior.

L'alcalde, Pere Granados, ha destacat que “des de l’Ajuntament apostem per fer espais més accessibles i inclusius, dignificant el parc, instal·lant jocs infantils i nous miradors, i fent-lo més atractiu per les famílies amb unes vistes immillorables”.

Les tasques a realitzar comporten l’enderrocament del mur i la vegetació que separa la vorera i el nivell superior, per tal que vorera i parc siguin tot un espai comú lliure. També es preveu realitzar unes parts de paviments que sobresurtin des dels accessos per tal de convidar a la població a que entri al parc i gaudeixi dels miradors. Per altra banda, al nivell inferior se suprimirà l’accés central per substituir-lo per un altre accés des de la vessant est del parc, per tal de incorporar una rampa adaptada per persones de mobilitat reduïda, que puguin accedir al mirador volat, el qual es planteja com una zona que situa l’usuari en una sensació de mirador aeri sobre la platja de Capellans.  També es planteja instal·lar a la plataforma inferior una zona de jocs infantils per edats de 6 a 12 anys, amb la possibilitat d’aprofitar el desnivell per col·locar jocs del tipus tirolina.

 

Galeria d'imatges

20181211_105938.jpg
20181211_110046.jpg

Document Actions