Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Neteja i manteniment urbà

L’Ajuntament de Salou segueix apostant per zones amb jocs infantils de qualitat per millorar la seguretat i oferta lúdica

dijous 18 gener 2018

La capital de la Costa Daurada instal·la nous jocs infantils als carrers Guillem de Montcada i Guillem de Claramunt i al carrer Mola d'Aires (centre cívic Els Triangles)

L’Ajuntament de Salou ha inclòs nous jocs infantils al parc entre els carrers Guillem de Montcada i Guillem de Claramunt (barri de Ponent) i al parc del carrer Mola d’Aires (centre cívic Els Triangles). Els treballs han constat de la instal·lació de jocs infantils com, per exemple, aparells per a grimpar, tobogans i balancins. A més, com a gran novetat s’han col·locat una “tirolina” al centre cívic Els Triangles i llits elàstics a tots dos parcs, així com gronxadors amb seients variats per facilitar l’accessibilitat de tots els nens i nenes del municipi. També s’ha allargat el rang d’edats fins els dotze anys i s’ha ampliat el ventall de jocs.

 

Segons la regidora d’Infància, Julia Gómez, “des de l’Ajuntament s’aposta per oferir unes zones amb jocs infantils de qualitat, incloent-hi la integració per nens amb mobilitat reduïda”. Gómez ha afegit que “des de la regidoria no només es treballa per tal que els nens gaudeixin, sinó que també ho facin amb la major seguretat possible”, fent referència a la instal·lació de cautxú regenerat als voltants dels jocs infantils a tots dos parcs.

 

L’obra ascendeix a un cost total de 95.454.41€, IVA inclòs, i els jocs estaran operatius a partir de la segona quinzena de gener.

Galeria d'imatges

petita_jocs_infantils.jpg
P1070322.JPG

Document Actions