Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Neteja i manteniment urbà

L’Ajuntament durà a terme la renovació de part de la vorera de la carretera del far a la zona del Cap Salou

divendres 26 maig 2017

Afectarà els trams compresos entre els carrers de la Cala Morisca i de la Falconera. També s’arranjarà un tram de l’asfalt de la carretera en una inversió de 20.000 euros 

Els treballs començaran la propera setmana

 

L’ajuntament de Salou durà a terme unes obres de millora per tal de dotar d’una vorera d’1 metre d’amplada mínima i d’un gruix mitjà de 15 cm, a la carretera del Far en el tram que va de la cala Morisca i fins a la Falconera. Aquesta, ara per ara, disposa d’una solera i formigó a nivell de calçada per a vianants. En època estiuenca i malgrat estar aquest espai protegit per senyalització horitzontal, hi aparquen vehicles motivant que els vianants hagin de passar per la calçada. És per això que es durà a terme l’execució d’aquesta nova vorera aixecant la plataforma única i seguint el model de la vorera existent entre la Ctra. de la Costa i el carrer de la Punta del Cavall. Les obres començaran la propera setmana i tindran un termini d’execució d’uns quinze dies i començarà a principis del més de juny de la seva adjudicació, que compta amb un pressupost  de 11.553 euros.

A més, en aquest indret també es preveu millorar l’asfalt d’un tram de la carretera del Far on les arrels dels pins han aixecat el paviment. El cost d’aquests treballs puja a 8.652 euros.

Galeria d'imatges

carreterafar.jpg
vorera.JPG
vorera2.JPG

Document Actions