Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Neteja i manteniment urbà

L’Ajuntament ja és propietari de l’antic hostal Bona Estada

dijous 06 juny 2019

Ara la proposta és enderrocar l’edificació i crear una nova plaça al voltant de l’església de Santa Maria del Mar, de forma que s’acabarà alliberant tot el seu conjunt arquitectònic d’edificis annexes fent-lo més visible i notori.   

Amb la signatura d’un conveni expropiatori  l’Ajuntament de Salou es fa amb la titularitat de la finca de l’hostal Bona Estada, situada al carrer de Ponent i que linda amb l’església de Santa Maria del Mar. Es tracta d’una finca de 185,14 m2 de superfície i de 561.6 m2 de sostre que havia estat un hostal i que des de fa temps va tancar les seves portes.

Segons l’alcalde de Salou, Pere Granados, “la voluntat de l’Ajuntament ha estat aconseguir la propietat d’aquest solar per convertir l’espai en una nova plaça pública a tocar de l’església Santa Maria del Mar, tot esponjant la zona i oferir més visibilitat a un dels monuments més importants del patrimoni arquitectònic, històric i artístic del municipi”.

Cal recordar que la primera fase es va dur a terme l’any 2014 reconvertint quasi 500 m2 de construccions en una plaça per esponjar l’edificació de l’església. En els propers mesos, es veurà doncs, un nou espai a la zona i d’aquesta manera l’Ajuntament de Salou dona un pas més en la consolidació d’un nou espai per a generar un entorn més amable al voltant de l’església de Santa Maria del Mar.

Des dels serveis tècnics municipals ja s’està treballant en la redacció del projecte del nou espai públic.

Document Actions