Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Neteja i manteniment urbà

La Deixalleria Municipal de Salou romandrà tancada per reduir el risc de contagis, i el servei de recollida de voluminosos no es farà mentre duri la crisi del COVID-19

diumenge 22 març 2020

La recomanació a la ciutadania és que emmagatzemi els residus que, habitualment, es duen a la Deixalleria Municipal fins que es restableixi el servei

La recollida ordinària de residus municipals queda garantida


La Deixalleria Municipal de Salou romandrà tancada mentre duri la crisi del COVID-19, segons una recomanació feta per la Generalitat. Així, l’Agència de Residus de Catalunya (ARC) ha sol·licitat als diferents ens locals titulars del servei de deixalleria de tot Catalunya que tanquin al públic aquestes instal ·lacions, mentre duri l’actual situació sanitària, en no considerar essencial, en les actuals condicions i perspectives a curt termini, la prestació d’aquest servei.

L’agència estima que les deixalles que s’hi aporten no requereixen, de forma general, una necessitat prioritària, atès que són residus que no es generen de forma diària.

La recomanació a la ciutadania és que emmagatzemi els residus que, habitualment, duen a la deixalleria fins que es pugui tornar a restablir el servei. Mentrestant, la recollida ordinària de residus municipals, queda garantida, segons ha afirmat el regidor de Serveis Generals, Jesús Barragán.

Pel que fa a la recollida de voluminosos, també se’n suspèn, temporalment, el servei, per tal d’evitar la propagació del virus.

L’alcalde de Salou, Pere Granados, ha demanat la màxima col·laboració ciutadana i veïnal per tal que “el nostre municipi gaudeixi de les màximes condicions d’ordre i higiene, mentre duri la pandèmia vírica”. Així, segons ha dit, “apel·lem a la responsabilitat de les persones i agraïm la seva col·laboració per conviure en un entorn cívic i ordenat”.

Per la seva banda, el regidor Jesús Barragán, ha explicat que “estem treballant per tal de reorganitzar tots els serveis, mentre duri la crisi sanitària, i seguim les recomanacions de les instàncies superiors”. Barragán ha afegit que “tan bon punt puguem restablir la normalitat, tornaran a funcionar tots els serveis, com sempre”.

Document Actions