Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Neteja i manteniment urbà

La Font Cibernètica actualitza el seu espectacle audiovisual

dilluns 01 abril 2019

L’empresa guanyadora del concurs ha estat PlayModes Studio SL

Aquesta renovació ve donada dins el Projecte de millora de les font del Passeig Jaime I

L’Ajuntament de Salou té previst renovar l’espectacle de la Font Cibernètica de Salou, en context amb les obres compreses al Projecte per a la millora de les fonts del Passeig Jaume I durant els darrers mesos de l’any 2018. Per aquest projecte conjunt, l’Ajuntament de Salou ha destinat un pressupost de 250.000 euros, fet que va comportar que durant la tardor es reformés la font situada davant de l’oficina del Patronat de Turisme, i posteriorment també la Font Lluminosa i les altres dues fonts.

Aquest projecte descriu la renovació completa del sistema d’electrovàlvules submergibles del sistema de control, i la renovació del software que gestiona els espectacles de la font cibernètica; així com la instal·lació a la sala de control d’un únic ordinador amb el nou software, anomenat “Syncroshow”, des del qual es comandaran tots els equips de les fonts. L’objectiu d’aquesta renovació és oferir un espectacle actualitzat de la Font Cibernètica, ja que és un dels atraients turístics més valorats del municipi i és una eina de promoció turística.

La renovació del sistema de la font cibernètica, comporta la necessitat d’introduir un nou espectacle basat en les noves possibilitats tècniques. El contingut de l’espectacle de llums i aigua anirà dirigit tant als residents com als turistes que visiten Salou, aquests últims de procedències molt diverses, i es concebrà com una experiència de la qual l’espectador n’ha de formar part, generant-li emocions, i mitjançant el fil conductor d’una temàtica, que serà lliure, li donarà a conèixer aspectes singulars de la ciutat de Salou. L’espectacle audiovisual tindrà una durada mínima de 15 minuts.

L’empresa guanyadora del concurs ha estat Playmodes Studio SL, la qual comptarà amb un pressupost total de 12.100 euros, amb una durada prevista del contracte de 10 setmanes. Playmodes Studio integra metodologies científiques i creatives per la creació de mappings, instruments audiovisuals, escultures de llum, i una gran varietat d’espectacles on la llum i el so són els protagonistes, com, per exemple, el mapping “Parabòlic” al Palau Güell de Barcelona el 2018, l’escultura de llum “Espills” a l’Ateneu de Celrà al setembre de 2018, el disseny de llums “Zero Gravity Band” al Sonar Festival 2018 i l’espectacle de llum i so “Beyond” al Signal Festival de Praga el 2017, entre molts altres treballs.

Document Actions