Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Neteja i manteniment urbà

La Junta de Govern Local adjudica les obres per la substitució del col·lector de clavegueram del carrer Priorat

dimecres 22 novembre 2017

L’empresa Covan Obres Públiques SL. serà l’encarregada de dur a terme aquests treballs amb un pressupost final de 53.334€

 

La Junta de Govern Local de l’Ajuntament de Salou té previst realitzar obres al carrer Priorat amb la finalitat de solucionar els problemes que genera l’actual col·lector de clavegueram. Aquest deteriorament s’ha produït degut a l’ús i al temps que ha passat des de la seva construcció, i això genera problemes de funcionament i manteniment del clavegueram. A més, aquest nou col·lector es connectarà a l’existent a l’Avinguda de Carles Buïgas.

 

Les obres consistiran en la substitució del col·lector actual, amb la realització d’una sèrie de treballs, entre els quals hi són la demolició de paviments, l’obertura de rases, el subministrament i col·locació de canonades noves i la posterior construcció de pous de registre de formigó i de escomeses particulars; així com la reposició del paviment, i la càrrega i transport a l’abocador autoritzat de les terres sobreres, runa i antics paviments.  La Junta de Govern Local de l’Ajuntament de Salou ha adjudicat a l’empresa COVAN OBRES PÚBLIQUES SL. les obres de substitució del col·lector de clavegueram del carrer Priorat. El 31 d’agost de 2017 es van aprovar aquests treballs i aquest 26 d’octubre s’han adjudicat a l’empresa esmentada, després de rebre un total de 12 ofertes, amb un import final de 53.334’92€.

 

L’empresa té previst posar en marxa la substitució del col·lector de clavegueram durant aquest últim trimestre de 2017, ja que compta amb dos mesos de contracte; i el termini de garantia serà de 12 mesos a partir de la finalització dels treballs.

Galeria d'imatges

priorat.jpg
P1060346.JPG

Document Actions