Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Neteja i manteniment urbà

La Junta de Govern Local aprova el projecte de pavimentació d’un tram del camí de la Mata

divendres 08 febrer 2019

El cost de les obres puja a poc més de 14.300 euros i s’actuarà a un total de 420 m² de superfície per continuar amb la millora dels camins rurals

La darrera Junta de Govern Local ha aprovat el projecte per a la pavimentació d’un tram del camí de la Mata. Es tracta d’un camí que s’inicia al Vial del Camí de Cavet, que uneix Salou i Cambrils, i continua fins al carrer de Carles Roig. Tot el camí queda emplaçat en zona rústega i dóna accés a diverses parcel·les agràries i a entrades-sortides de serveis del Càmping Sangulí. La longitud total de l’actuació és de 105 m els quals disposen d’un paviment de terra el qual presenta clots i esquerdes provocats pel la pròpia escorrent de l’aigua de pluja. El projecte simplificat -aprovat ahir en junta- estudia la pavimentació d’un tram del mateix camí, iniciant el seu punt més al nord sense pavimentar a prop del Vial de Cavet i finalitza als 105 metres de distància.  En resum la superfície total que es tractarà és de 420 m², ja que l’amplada del camí és de 4 metres.

L'actuació que es pretén dur a terme consisteix en el sanejat del terreny actual, fresat de l’extrem nord de l’actuació per tal de mantenir la rasant, l’aplicació del corresponent reg d’adherència i l’estesa d’una capa d’aglomerat asfàltic de 5 cm de gruix màxim.

El pressupost d’execució per contracte puja a 14.326 euros i té un termini previst d’execució d’un mes i compta amb un ajut de 5.454 euros per part del Consell Comarcal del Tarragonès amb càrrec a la partida d’arranjament i millora de camins rurals.

Document Actions