Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Neteja i manteniment urbà

La Junta de Govern Local de Salou ha aprovat l’adjudicació per al subministrament i instal·lació de jocs infantils a diverses zones del municipi

divendres 06 setembre 2019

Aquests jocs es col·locaran al parc de Via Aurèlia, Plaça d’Andalusia, Platja de Llevant, parc del carrer Brussel·les i parc de la Zona Emprius

Salou instal·larà nous jocs infantils a diversos parcs i places del municipi. Així s’ha aprovat a la Junta de Govern Local, adjudicant el subministrament i la instal·lació a l’empresa HAPPYLUDIC PLAYGROUND AND URBAN EQUIPAMENT SL.

Aquesta oferta lúdica es dividirà en els següents cinc lots: al parc de Via Aurèlia (lot 1), Plaça d'Andalusia (lot 2), Platja de Llevant (lot 3), parc del carrer Brussel·les (lot 4) i parc de la Zona Emprius (lot 5). La renovació serà total en els casos del parc de Via Aurèlia i Plaça d’Andalusia, mentre que en d’altres indrets servirà per complementar els jocs ja existents, aplicant el manteniment corresponent d’aquests, com són els casos de la Platja de Llevant i el parc de la Zona Emprius.

Pel que fa al parc entre el carrer Brussel·les i el Mirador dels Capellans, tots els jocs són de nova implantació, atès que aquesta plaça es va renovar íntegrament aquest passat mes de juliol. Amb aquesta darrera acció, s’ha millorat l’accessibilitat i s’han suprimit les barreres arquitectòniques; renovat les escales existents i col·locat uns miradors, de manera que sigui més permeable, més accessible i més visible des del carrer de Brussel·les. Es preveu que la plataforma inferior sigui la zona de jocs infantils, atès que està més confinada i protegida. Amb aquest lot de jocs infantils es dotarà el parc d’una oferta lúdica adreçada a un ventall d’edats més ampli, de 6 a 12 anys, amb la possibilitat d’aprofitar el desnivell per col·locar jocs del tipus tirolina.

Segons ha manifestat el regidor de Control Executiu de Concessions i Contractes, Pedro Madrona, “tots els lots pretenen millorar la diversitat, qualitat i quantitat dels jocs infantils existents, a més de garantir l’adaptabilitat amb jocs integrats per infants amb qualsevol tipus de discapacitat”. Madrona ha afegit que “aquests jocs també hauran de tenir una coherència d’edats i d’estètica”.

En cadascun dels parcs i places es col·locarà, també, un cartell amb les indicacions a les què va dirigida l’oferta lúdica, el telèfon on trucar en cas d’emergència, i la prohibició de fumar en tot l’espai i sobre l’accés d’animals domèstics. Aquest cartell haurà d’incloure les explicacions en les versions en català, castellà, anglès i francès.

El preu total del subministrament i instal·lació d’aquests jocs és de 232.420,81 euros, IVA inclòs.

 

Document Actions