Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Neteja i manteniment urbà

Mantén Salou Net impulsa la campanya informativa de civisme 2019

divendres 14 juny 2019

Aquesta iniciativa pretén conscienciar la població sobre la recollida selectiva i la gestió de residus

La regidoria de Medi Ambient de l’Ajuntament de Salou impulsa un any més, a través de Mantén Salou Net, la campanya informativa “I tu ja tries?” durant aquests mesos d’estiu, per tal de fomentar en qualitat i quantitat la recollida selectiva al municipi en tots els àmbits d’actuació, alhora també que fomenti el civisme de la població i la percepció de la via pública com un espai propi per a la ciutadania. Aquesta campanya està formada per un conjunt d’accions, entre els quals es troben visites a mitjans i grans productors, tallers a les escoles, parades informatives i de repartiment de material, actuacions a les platges, patrulles de vigilància pels bons hàbits de la ciutadania i actuacions específiques sobre les responsabilitats de tenir animals domèstics. A més ,també es col·locaran diversos punts durant l’estiu on la població podrà passar a recollir les seves bosses trio per la recollida selectiva.

La regidora de Medi Ambient, Julia Gómez, ha assenyalat que “gràcies a aquesta iniciativa es pretén donar compliment al Programa general de prevenció i gestió de residus i recursos de Catalunya 2013-2020 (PRECAT20); així com continuar fomentant la col·laboració dels establiments d’hostaleria i grans supermercats, catalogats com a grans productors, per tal millorar la qualitat dels residus recollits”. També té com a objectiu visitar la resta d’establiments generadors de residus per tal de sensibilitzar-los amb la necessitat de reciclar i informar-los sobre el servei de recollida porta a porta del cartró comercial perquè s’hi adhereixin.

Cal recordar que la ciutadania pot col·laborar amb l’Ajuntament en el manteniment de la ciutat a través de l’App Cuida Salou, on es pot informar sobre incidències a la via pública. Per més informació també es pot trucar al telèfon 900 101 613, consultar la pàgina web www.saloumesnet.cat i les xarxes socials de Mantén Salou Net, així com enviar un correu electrònic a mantensalounet@gmail.com.

Punts informatius per recollir les bosses trio

Mantén Salou Net col·locarà els següents punts informatius durant els mesos d’estiu:

14 de juny: Mercat Municipal de 10h a 14h

21 de juny: Carrer Replanells de 16h a 20h

28 de juny: Plaça de la Província de 16h a 20h

1 de juliol: Plaça de la Sardana de 16h a 20h

5 de juliol: Avinguda Pau Casals de 16h a 20h

12 de juliol: Cala Crancs de 16h a 20h

19 de juliol: Parc Albinyana de 16h a 20h

26 de juliol: Urbanització Xalets de 16h a 20h

29 de juliol: Urbanització Miradors de 16h a 20h

9 d’agost: carrer Arquitecte Ubach de 16h a 20h

23 d’agost: Plaça Catalunya de 16h a 20h

6 de setembre: Festa Rei Jaume I de 16h a 20h

13 de setembre: Plaça de la Pau de 16h a 20h

20 de setembre: Plaça de la Segregació de 16h a 20h

27 de setembre: Mercat Municipal de 10h a 14h

Galeria d'imatges

Cartell_punts.jpg

Document Actions