Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Neteja i manteniment urbà

S’inicia la pavimentació d’un tram del camí de la Mata

divendres 17 novembre 2017

Les obres tindran un pressupost d’execució per contracte de 10.744,8 euros

Aquesta setmana, l’Ajuntament de Salou ha iniciat la pavimentació d’un tram del camí de la Mata. Es tracta d’un camí que s’inicia al Vial del Camí de Cavet, que uneix Salou i Cambrils, i continua fins al carrer de Carles Roig. Tot el camí queda emplaçat en zona rústega i dóna accés a diverses parcel·les agràries i a entrades-sortides de serveis del Camping Sangulí.

Concretament l'actuació que es pretén dur a terme consisteix en el sanejat del terreny actual, fresat de l’extrem nord de l’actuació per tal de mantenir la rasant d’unió correcta, l’aplicació del corresponent reg d’adherència i l’estesa d’una capa d’aglomerat asfàltic de 5 cm de gruix màxim, segons es descriu a les partides del pressupost. Dins de la present actuació s'inclou l'adaptació i sanejat dels talussos del camí en els llocs on calgui i que es definiran per la Direcció de l'Obra en el moment de l'Acta de Replanteig.

Es per això que es tallarà el tram de camí des del Vial de Cavet fins la primera entrada a la parcel.la del càmping Sangulí, corresponents al tram afectat per l’actuació.

Les obres tenen un pressupost d’execució per contracte de 10.744,8 euros i un termini d’execució d’1 mes i estan en part subvencionades pel Consell Comarcal del Tarragonès.

Galeria d'imatges

cami_mata.jpg
cami_pel_vial.jpg
tallat_per_obres_.jpg

Document Actions