Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Neteja i manteniment urbà

Salou destina 100.000 euros per a la instal·lació de dues noves zones de jocs infantils

dilluns 17 juliol 2017

Les àrees comptaran amb una sèrie d’elements no existents en els parcs municipals actuals i s’ubicaran al parc del Carrer Mola d’Aires i al carrer Guillem de Claramunt

 

La Junta de Govern local ha aprovat l’expedient administratiu per a la contractació del subministrament i instal·lació de jocs infantils al Parc del Carrer Mola d’Aires (Cap Salou) i al Carrer Guillem de Montcada- Guillem de Claramunt (al Barri de Ponent).  Es tracta d’una mesura que té com a efecte poder complementar i millorar diversos parcs i zones verdes del terme municipal de Salou, dotant-les de nous elements més atractius pels usuaris de les zones d’esbarjo infantils.

Aquesta convocatòria –aprovada el passat 22 de juny- vol permetre la possibilitat d’instal·lar les millors opcions dels diferents fabricants de jocs infantils i reubicarà els jocs actuals a d’altres parcs existents de manera que es complementi l’oferta lúdica dels parcs amb jocs per edats.  

Entre els diferents suggeriments de jocs que vol instal·lar el govern amb aquesta nova convocatòria n’hi ha de tirolina, de gronxador tipus niu, joc combinat, llit o llits elàstics, entre d’altres. En el cas del Cap Salou, la línia estètica que es desitja seguir és una línia del tipus Nature o similar, sense gaires colors i apostant per la fusta, com també, col·locar una tanca delimitadora amb el C/Mola d’Aires. A més, també s’aposta per la col·locació de paviment de cautxú continu, en totes dues zones.

El pressupost de contracta total és de 101.000 euros repartits en dos lots; un primer al Parc del carrer Mola d’Aires (als Triangles): 52.892,57 € i un segon al carrer Guillem de Montcada – Guillem de Claramunt per 30.578,51 € . S’espera que el termini de subministrament i instal·lació dels lots de jocs infantils es realitzi en 10 setmanes des de la contractació.

Galeria d'imatges

elstriangles.jpg
elstriangles.jpg

Document Actions