Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Neteja i manteniment urbà

Salou destina 123.000 euros a l’asfalt d’una vintena de carrers

dimarts 20 març 2018

L’empresa M. i J. GRUAS S.A. ha estat l’adjudicatària del concurs

En total es repararan més de 2.300 metres quadrats de superfície

Salou disposa d’una extensa xarxa viària urbana que amb el pas del temps i de l’ús i que precisa de continuades actuacions de manteniment. Algunes d’elles consisteixen en la renovació total del paviment d’un vial o bé de la reparació puntual d’alguns clots per part de la Brigada Municipal o mitjançant actuacions de renovació dels trams malmesos com és el cas que motiva la redacció des del departament d’Enginyeria del present projecte que comença aquesta setmana que inclou una vintena de carrers. Com ha explicat la regidora de Manteniment de la Ciutat, Mª José Rodríguez, “estem treballant en la millora en global de diversos carrers que presentaven una sèrie d’irregularitats a la superfície del seu paviment i busquem executar una millora del seu aspecte a més de facilitar  la mobilitat i el trànsit de les persones usuàries d’aquestes zones”. En aquest sentit, des de Manteniment de la Ciutat s’ha previst un calendari d’actuacions als carrers que detallem a continuació:  el carrer de Barcelona (davant Escola Sta. M. del Mar) on s’arreglaran 33 m²; el carrer de Pere Galés amb una extensió de 40 m²; la Plaça de la Segregació amb una actuació de 58 m²; el carrer de Berenguer de Palou amb una superfície a reparar de 90 m²; la Via Augusta amb 61,60 m²; també s’actuarà el carrer de Cambrils cantonada amb carrer de Guillem de Claramunt a una superfície de 44m² i al mateix carrer de Cambrils reparant uns 102 m². Altres carrers que també entraran dins d’aquesta actuació de millora de l’asfalt de carrers són el Guillem de Montcada amb una superfície de 9m²; i a la zona del barri  de la Salut els carrers del Sol amb 142 m² i València amb 122,75 m²; així com el Passeig de Miramar-Plaça de Venus amb una superfície de 407’25 m².

Les actuacions en millora del ferm dels carrers també passen per altres actuacions al Carrer de París (entre Nord i Major) 91,20 m²; al carrer de Lleida 37m²; al carrer Major 130,4 m²; al Carrer del Nord 365,4 m²; al carrer del Carril 38 m²; al carrer de Birmingham 152,5 m²; al carrer de Louis Braille 36m²; a l’Avinguda del Batlle Pere Molas 220’5 m²; al carrer de Vendrell-Passatge de les Antines 12,75 m², així com al Passatge de les Antines 101,80 m² i, finalment, al Carrer de la Farola (Tocant al carrer de Sauner) 23,75 m².

Els treballs de millora de l’espai públic engloba una superfície d’actuació de 2.318,9 metres quadrats de superfície i serviran per corregir clots, algunes deformacions i esquerdes i suposen una inversió de 123.000 euros. Les afectacions de trànsit i prohibicions d’estacionament seran degudament senyalitzades pels agents de mobilitat de la Policia local.

Galeria d'imatges

petita_asfaltat.jpg
IMG_20180320_085832.jpg

Document Actions