Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Neteja i manteniment urbà

Salou destina prop de 100.000 euros per a l’arranjament del pas públic de vianants del carrer Punta del Cavall a Cala Vinya

divendres 21 juliol 2017

L’àrea comptarà amb una nova pavimentació, escales i un pas integrat en el terreny per tal de no realitzar una intervenció agressiva al medi

La Junta de Govern Local ha aprovat l’expedient administratiu per a la contractació de les obres compreses en el projecte d’arranjament del pas públic de vianants situat entre els carrers Punta del Cavall i Cala Vinya. Es tracta d’una mesura que té com a efecte poder reformar la zona i la seva accessibilitat, dotant-la d’una nova pavimentació, escales i un pas integrat en el terreny que millorarà l’experiència del ciutadà.

Entre els diferents suggeriments de millora que vol realitzar el govern amb aquesta nova convocatòria hi ha la nova pavimentació dels passos amb formigó amb tractament superficial a base de rentat a l’àcid, i la formació de nous trams d’escala. En el tram d’escales, situat en la part inferior, es proposa la realització a mig tram d’un replà, per tal d’escurçar el tram únic actual. Per una altra banda, també es realitzarà un camí alternatiu adaptat per tal d’evitar els dos trams d’escala existents. A més, a les escales superiors s’efectuarà la col·locació d’un pont de fusta amb l’objectiu de salvar el barranc existent actualment i donar pas al camí adaptat que permetrà arribar a l’accés públic de Cala Vinya de forma més còmoda a traves del bosc.

El pressupost de contracta total és de 98.610,67 euros. S’espera que el termini d’obres es realitzi en 6 mesos des de l’emissió de l’Acta de Replanteig.

 

Galeria d'imatges

cala_vinya_.jpg
9.Cala_Vinya.jpg

Document Actions