Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Neteja i manteniment urbà

Salou disposa d’un dipòsit de 30.000 metres cúbics d’aigua per abastir la població, mentre es repara el trencament d’una canonada a l’Ampolla (Baix Ebre)

divendres 03 gener 2020

Aquesta important avaria, produïda avui a la matinada, ha provocat que el Consorci d’Aigües de Tarragona (CAT) hagi tallat el subministrament a tots els consorciats

El dipòsit d’aigua és compartit amb La Pineda (Vila-seca), i també hi ha disponibilitat d’abastiment a través de pous

Es demana un ‘ús molt responsable de l’aigua’ per part de la població per aquesta avaria que no només afecta Salou, sinó tot el litoral

El municipi de Salou s’abasteix en aquests moments d’un dipòsit d’aigua compartit amb La Pineda (Vila-seca) que conté 30.000 metres cúbics de reserva, així com de pous propis. Aquesta reserva podrà donar servei a la població durant  3 o 4 dies,  depenent de l’ús responsable que se’n faci. Aquesta mesura ha estat l’aplicada per l’Ajuntament de Salou per fer front a les conseqüències del trencament de la canonada que s’ha produït aquesta matinada a l’Ampolla, municipi de la comarca del Baix Ebre.

El Consorci d’Aigües de Tarragona (CAT) ha tallat el subministrament als seus consorciats i, de moment, s’hi està treballant, encara que no se sap quan es podrà reparar completament l’avaria.

Mentrestant, des de l’Ajuntament de Salou es demana que es faci un “ús molt responsable de l’aigua”, ja que el problema no només afecta el municipi, sinó tot el litoral.

Document Actions