Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Neteja i manteniment urbà

Salou encara la recta final de les obres de renovació de l’enllumenat públic a la Carretera de la Costa

dijous 22 febrer 2018

Els treballs de substitució han afectat a un total de 79 punts de llum distribuïts en el tram comprès entre la rotonda de la Carretera del Far i la de Replanells

Aquestes obres han comptat amb un pressupost d’adjudicació de quasi 59.000 euros

L’Ajuntament de Salou ha finalitzat les obres de renovació de l’enllumenat públic del tram de la Carretera de la Costa comprés entre la rotonda de la Carretera del Far i la de Replanells, el qual estava format per columnes de 4 metres d’alçada amb dos tubs de fluorescents de 36W cadascuna.

 

Degut a la seva antiguitat, una part considerable de les columnes presentaven un estat de corrosió avançat, així com també la il·luminació que proporcionava el conjunt de fluorescents, la qual era insuficient tant per vianants com per a conductors. La regidora de Manteniment de la Ciutat, Mª José Rodríguez, ha explicat que “l’objectiu d’aquesta substitució ha estat el de minimitzar la contaminació lumínica a la vegada que també permet obtenir un estalvi energètic amb l’aplicació de sistemes d’encesa, equips i làmpades de més alt rendiment; a més de millorar l’estètica d’aquesta zona”, apuntava.

 

L’actuació ha afectat a un total de 79 punts de llum distribuïts en 2 quadres de comandament. Del total de punts de llum afectats, a 75 s’ha canviat la columna, lluminària (pantalla fluorescent 2x36W), equip d’encesa i la làmpada actual (fluorescent 2x36W) per tecnologia de Vapor de Sodi d ́Alta pressió. Als quatre punts restants ubicats a la rotonda de Replanells en columna de 10m, s’ha substituït només l’equip d’encesa i la làmpada anterior de Vapor de Mercuri (VM) per Sodi d’alta pressió. Tanmateix, s’han canviat els fluorescents muntats a les mateixes columnes a 3,60m per fluorescents led de 18W.

 

Les obres es van iniciar a mitjans de desembre i finalitzaran aquesta segona meitat del mes de febrer. El pressupost d’adjudicació de les obres de millora ha suposat una inversió de 58.733 euros.

Galeria d'imatges

petita_fanals.jpg
IMG-20180220-WA0002.jpg
IMG-20180220-WA0008.jpg
IMG-20180220-WA0007.jpg

Document Actions