Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Neteja i manteniment urbà

Salou engega per segon any la recollida de poda gratuïta a domicili per a habitatges unifamiliars

dimarts 13 novembre 2018

Els interessats han de trucar al telèfon 900 101 613  per sol·licitar el servei i seguir les indicacions de l’empresa concessionària per poder acollir-se a la recollida

 

L’Ajuntament de Salou reprèn, coincidint amb el període de poda el servei adreçat als propietaris d’habitatges unifamiliars del municipi. Es tracta del segon any que es presta aquest servei de manera gratuïta a la població (en queden excloses les comunitats de propietaris) a través del qual poden sol·licitar la recollida de la poda a domicili trucant al telèfon de Salou més net 900 101 613. Així, coincidint amb la temporada de poda d’arbres i de vegetació, des de l’empresa concessionària de la recollida de la brossa i de neteja urbana s’encarregaran de dur a terme aquesta tasca que l’any passat va recollir a domicilis de Salou quasi 150 big-bags on es dipositava la poda.

Els domicilis interessats en disposar d’aquesta recollida de poda lleugera porta a porta (en cap cas es recollirà fusta procedent d’una tala d’arbres) hauran d’informar prèviament al telèfon del servei d’atenció ciutadana de SALOU+NET 900 101 613; un cop avisada la concessionària hauran de passar per la deixalleria a recollir una saca per dipositar la poda i, posteriorment, tornar a trucar a SALOU+NET per concertar la retirada de les saques plenes. La recollida és durà a terme sempre en dimecres no festiu.

La regidora de Medi Ambient, Julia Gómez, ha demanat als veïns “que siguin cívics i que no llencin les restes de poda, gespes i altres elements vegetals als contenidors habituals de la via pública perquè han de rebre un tractament diferent i que facin ús del servei gratuït que els posem per recollir porta a porta i que facilitarà el trasllat dels residus vegetals des dels habitatges fins a un centre de tractament de restes adequat”.

Les restes vegetals a recollir seran procedents de domèstics de poda, esporga, tallar gespa, etc. i sota cap concepte es recolliran sacs de runa o pedres o altres materials que no siguin restes vegetals. Aquest servei no es presta per a jardiners/res professionals.

Si durant la recollida es detecta un mal ús del servei (per exemple que les saques continguin mobles, runa o altres elements no vegetals, no es realitzarà el servei de recollida de la saca, quedant sota la responsabilitat del ciutadà la retirada del sac de la via pública i el seu trasllat a la deixalleria en el termini màxim d’una setmana. Les restes vegetals també es poden portar directament a la Deixalleria municipal, dins l’horari d’aquesta instal·lació.

El servei serà setmanal entre el mesos d’octubre  desembre i de gener a maig, temporada en què es generen més residus d’aquest tipus.

Galeria d'imatges

WhatsApp Image 2018-11-14 at 10..jpeg
WhatsApp Image 2018-11-14 at 10.12..jpeg
WhatsApp Image 2018-11-14 at 10.12.48.jpeg

Document Actions