Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Neteja i manteniment urbà

Salou posa en marxa una nova web temàtica per explicar les novetats i potenciar la neteja al municipi

dilluns 18 setembre 2017

A través de  saloumesnet.cat es pot sol·licitar la recollida de voluminosos,  obtenir informació de com reciclar o denunciar situacions on line

 

La regidoria de Medi Ambient de l’Ajuntament de Salou està desplegant nous serveis al voltant de la  recent adjudicada concessió de neteja i recollida de residus al municipi. En aquest cas, es posa a disposició dels usuaris una web saloumesnet.cat que recull en tres apartats el ‘Salou recicla’, el ‘Salou reutilitza’ i el ‘Salou Cívic’ tota la informació que cal tenir present com a ciutadà per col·laborar de manera activa en la recollida de residus a Salou. La regidora de Medi Ambient, Julia Gómez, explicava com “hem volgut posar èmfasi en aquesta web perquè tots els ciutadans puguem tenir a l’abast amb un clic com i de quina manera cal reciclar correctament”, deia. I és que, apuntava Gómez, “reciclar bé suposa un estalvi al contribuent a més de millorar l’aspecte general de la ciutat i vetllar pel medi ambient”.

Així, entre els apartats de la web hi ha des d’un número de telèfon gratuït d’atenció al ciutadà; un formulari per sol·licitar la recollida de voluminosos a domicili; informació de la deixalleria municipal o també els horaris de recollida de paper i cartró comercial o de recollida selectiva pels grans productors. Un altre apartat que potencia la web és un espai d’intercanvi gratuït a través del qual s’intentarà posar en contacte persones que no necessitin objectes en bon estat amb d’altres que busquin material que els pugui fer servei; per tant posant en comú oferta i demanda.

 

Una altra novetat és l’espai de denuncia –a través d’un senzill formulari web- per a incidències relacionades amb un mal ús dels contenidors, brossa acumulada de manera inadequada a l’espai públic on es poden pujar imatges o fer saber que hi ha algun desperfecte o incidència relacionada amb el servei.

 

Així, al llarg dels darrers mesos s’ha vist com es canviaven els contenidors, se’n posaven més unitats amb major capacitat, es duien a terme campanyes de reciclatge de grans productors, específiques per a comerciants de recollida de cartró comercial o, fins i tot, el desplegament de contenidors de selectiva a bars, restaurants i guinguetes de la platja. Així mateix, també s’han repartit contenidors per recollir la matèria orgànica, entre un llarg etcètera d’activitats.

Galeria d'imatges

saloumesnet.jpg
home.jpg

Document Actions