Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Neteja i manteniment urbà

Salou rep el diploma que l’acredita dins el llistat de ‘Viles Florides’

dimecres 27 setembre 2017

La capital de la Costa Daurada entra per primer cop dins el conjunt de ciutats que obtenen aquest guardó, amb tres flors

Salou ha rebut el primer diploma que concedeix l’entitat Viles Florides a aquells municipis que treballen per a la transformació dels seus espais públics a través de l´enjardinament i la millora dels espais verds. La gala Flors d´Honor 2017 va tenir lloc aquest passat divendres al Teatre Municipal de Can Gomà de Mollet del Vallès en un acte presidit per la consellera d´Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació, Meritxell Serret.

A Salou, la tècnica d’espai públic Raquel Fernández va ser l’encarregada de recollir el diploma de Viles Florides. Per la seva part, la regidora de Manteniment de Ciutat, Mª José Rodríguez, assenyalava que al municipi hi ha una aposta clara per posar en valor la protecció dels espais verds, buscar una  millora de la qualitat de vida a través d’aquests així com també es busca potenciar l’atractiu del municipi a través del parcs i jardins.

Salou ha rebut un diploma amb 3 flors, junt amb 47 municipis més. També n’hi ha hagut 11 que han estat reconeguts amb quatre Flors d'Honor, i 48 municipis més haurien rebut dues Flors d´Honor i 6 municipis amb una Flor d´Honor. En total, 113 municipis que treballen per fer créixer el verd a Catalunya i que suposen un important increment de municipis participants respecte els 86 de l’edició de l’any passat.

Document Actions