Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Neteja i manteniment urbà

S'inicien les obres per crear un nou accés independent al tanatori, millorant-ne així l'accessibilitat

dijous 09 maig 2019

Posteriorment es treballarà en la remodelació de l’aspecte interior de l’equipament

L’Ajuntament de Salou ha invertit prop de 25.000 euros en les obres de remodelació de la 1a fase del tanatori municipal. Les obres estan millorant l’accessibilitat i creant un accés independent des del carrer; per tal de diferenciar l’entrada del cementiri a la que serà exclusivament del tanatori. A més, aquests treballs també serviran per adaptar-lo de manera que no hi hagi obstacles per a les persones amb mobilitat reduïda. Els treballs -que van començar a finals d'abril-  tindran una durada d’un mes i mig, s’hi s’invertiran quasi 25.000 euros.

A nivell tècnic, també s’està treballant en la redacció d’una memòria valorada que ha de servir per fer una rentada de cara integral de l’aspecte de les dues sales de vetlla. Es pretén modernitzar l’espai tot canviant el terra per un de parquet i la instal·lació de plaques de fusta a la paret de les sales per tal de donar-li un aspecte més càlid a l’entorn.

Així mateix, també hi ha un estudi damunt la taula per tal de valorar la instal·lació en un futur més o menys immediat d’un crematori; ampliar la sala de cerimònies civils, en una fase posterior, a més de l’espai destinat a cementiri donat que encara hi ha terrenys municipals adjacents.

D’ençà la creació del cementiri municipal l’any 1993 no s’havia fet cap reforma en profunditat de l’equipament.

Document Actions