Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Policia Local i Mobilitat

Aquest matí han tingut lloc a Salou les proves culturals als futurs agents interins per cobrir 14 places de Policia Local

dimecres 22 març 2017

Demà tindran lloc les proves d’aptitud física entre els que hagin superat les proves culturals d’avui

L’Ajuntament de Salou ha iniciat avui les proves culturals als 250 aspirants a les 14 places d’agents interins de Policia Local. El passat 20 de març ja es va realitzar la primera prova per comprovar el nivell de català entre els que no van acreditar tenir el nivell B. Avui ha estat el torn de la prova cultural on els aspirants han demostrat els seus coneixements vers el municipi, l’actualitat, etc.

Demà tindran lloc les proves físiques al Pavelló Municipal on els aspirants que hagin superat l’examen cultural hauran de demostrar les seves aptituds físiques. A més d’aquestes proves, els aspirants que vagin superant el procés, hauran d’afrontar un test psicotècnic, una prova pràctica de coneixements policíacs, entre d’altres proves que ajudaran a sumar punts seran les proves sobre coneixement de llengua anglesa i altres idiomes. Els candidats triats per cobrir les places realitzaran posteriorment un curs de 120 hores impartit de formació, aquells que no disposin d’ell, abans d’incorporar-se a la Policia Local de Salou, com agents interins.

Segons el regidor de seguretat ciutadana i mobilitat, David Gonzalez, “pretenem incorporar els agents abans del període de Setmana Santa. Els futurs agents interins seleccionats reforçaran la seguretat habitual, platges, proximitat, transit, i a l’equip actual de la Policia Local de Salou de cara a la campanya estiuenca, i fins a finals de temporada per tal de continuar oferint un servei de qualitat”.

Galeria d'imatges

Sin_ttulo-1.jpg
P1310924.JPG

Document Actions