Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Policia Local i Mobilitat

Avui s’ha dut a terme l’inici del curs de formació impartit per l’Institut de Seguretat Pública de Catalunya a la caserna de policia de Salou

divendres 01 juny 2018

Aquest curs, es formaran a un total de 34 alumnes; 8 d’ells de Salou

L’alcalde de Salou, Pere Granados, i el regidor de Seguretat Ciutadana i Mobilitat, David González, han presentat avui el nou curs d’agents interins impartit per l’Institut de Seguretat Pública de Catalunya a Salou, junt amb els responsables de formació de l’Institut de l’ISPC; i l’inspector de la Policia Local, José Luís Gargallo. En aquest curs, es formaran a un total de 34 alumnes; 8 d’ells de Salou, els quals juntament amb els altres 5 agents que han optat a una plaça en el municipi, però que ja havien realitzat el curs en edicions anteriors, iniciaran la seva feina com agents interins incorporats al cos policial de Salou fins a finals d’octubre.  

En la caserna de la Policia Local de Salou s’ha celebrat la formació d’aquest nou curs on l’alcalde ha posat en valor les aptituds dels aspirants durant el procés de selecció i els ha animat a ser uns grans professionals ja que seran la imatge del municipi.

González, després de felicitar els aspirants que han superat el curs, ha dit que “esperem de vosaltres que el ciutadà us vegi com una policia propera, que està al seu costat i que fa una funció també pedagògica”.

Per la seva part,  l’inspector en cap de la Policia Local, José Luis Gargallo, els ha encoratjat a “treballar en una professió que és apassionant però sobretot que recordeu des del minut 1 tot allò que aprendreu en aquest curs i que ho poseu en pràctica perquè els ciutadans esperen molt de vosaltres”.

Per part de l’ISPC han assistit Dolors Rovira, caporal de l’Àrea de Continguts de Formació Policial; i Pepa Pastor, tècnica del Servei de Formació Policial. A més d’Àngels Roman Benito, Sub-direcció general de coordinació de la Policia de Catalunya.

Els aspirants procedeixen de municipis com Cambrils, el Vendrell, Tremp, i Valls.

Galeria d'imatges

1-agents interins.jpg
2-agents interins.jpg

Document Actions