Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Policia Local i Mobilitat

L’Ajuntament de Salou vol restringir la mobilitat de la ciutadania, permetent l'aparcament gratuït a les zones blaves

dilluns 16 març 2020

Ha estat acordat aquest matí durant la reunió de la Comissió de Seguiment COVID-19 de l’Ajuntament

L’alcalde de Salou, Pere Granados, ha presidit la reunió de la Comissió de Seguiment COVID-19 de l’Ajuntament de Salou, amb l’objectiu d’organitzar i garantir la prestació dels serveis públics municipals imprescindibles, “alhora que preservar la salut dels treballadors públics, a partir de l’entrada en vigor del Decret d’Estat d’Alarma, promulgat pel Govern central, i d’acord amb les instruccions de les autoritats sanitàries”.

També deia l’alcalde que “per tal de garantir els serveis bàsics i essencials, s’habilitaran mesures de reorganització interna, comptant amb la modalitat del teletreball, ja inclosa en el Decret municipal per a la gestió dels serveis municipals, davant la crisis sanitària en la qual ens trobem immersos”. 

En aquest sentit, el batlle insistia en el fet que “l’Ajuntament no paralitza la seva activitat, si bé l’atenció presencial als ciutadans queda suspesa, per tal de restringir la mobilitat de la ciutadania, reduir el nombre de contactes i facilitar el necessari confinament a les llars”.

Així, a la comissió s’ha decidit, des d’avui mateix, la gratuïtat de les zones blaves per tal de restringir la mobilitat dels ciutadans i ciutadanes i reduir els desplaçaments.

A la reunió d'avui hi han assistit, també, a banda de l'alcalde, Pere Granados, el regidor de Seguretat Ciutadana i Mobilitat, David González; el regidor de Serveis Generals i Noves Tecnologies, Jesús Barragán; i la regidora de Sanitat i Salut Pública, Beatriz Morer.

Recordem que la Comissió de Seguiment va ser creada per seguir i valorar l’evolució del coronavirus a Salou, i, d’aquesta forma, prendre les decisions més oportunes sobre la posada en marxa de mesures locals i de serveis complementaris. En aquest sentit, l’alcalde, Pere Granados, manifestava que “l’objectiu és que les persones prenguin consciència del fet que cal ser disciplinades amb les instruccions de les autoritats sanitàries i les mesures dels governs, perquè totes tenim una responsabilitat social i un compromís en la reducció del contagi”. 

Galeria d'imatges

1.JPG
2.JPG

Document Actions