Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Policia Local i Mobilitat

L’estudiant Salma Arias de l’escola Europa guanya el concurs de dibuix d’educació viària de Salou

dilluns 01 octubre 2018

El cartell seleccionat tracta de l’obligatorietat de portar el casc quan se circula amb bicicleta, un missatge que es repeteix en la campanya de sensibilització iniciada per la Policia Local aquesta setmana

 

L’alumne de 6è curs de l’escola Europa, Salma Arias, ha estat la guanyadora d’enguany del concurs d’educació viària del municipi. D’entre els dibuixos preseleccionats s’ha escollit el d’aquesta jove, la qual ha plasmat un missatge en el que es vol treballar molt aquest curs: l’obligatorietat de circular amb el casc posat quan es va amb la bicicleta. Precisament, aquest serà un dels missatges en els quals s’incidirà més en les jornades d’educació d’enguany donada l’alta sinistralitat entre els ciclistes al Camp de Tarragona i sempre per explicar les normes de circulació pel que fa a les bicicletes i com apostar per les mesures preventives. Una campanya que, a més de les escoles, també s’exporta al carrer amb la difusió d’uns tríptics informatius que reparteixen els agents cívics en el marc de la Setmana de la Mobilitat Sostenible i Segura.

Avui, la jove Salma ha rebut com a premi un lot de material escolar que la regidoria d’Ensenyament de l’Ajuntament li ha atorgat per la bona feina de dibuix. El premi també comporta la publicació de la seva creació com a imatge de les jornades d’educació viària que es reparteixen pel municipi. Aquest matí, l’alcalde de Salou, Pere Granados, juntament amb la regidora d’Ensenyament,  Julia Gómez i el regidor de Seguretat Ciutadana i Mobilitat, David González a més del cap de la policia José Luis Gargallo i l’agent que imparteix educació viària a les escoles, Juan Manuel Tortosa, han volgut felicitar la jove pel bon treball presentat i seleccionat entre tots els alumnes de 5è i 6è de primària de les escoles del municipi. La jove ha estat acompanyada pel director de l’escola Europa, a més del seu pare i d’altres professors del centre on cursa els estudis.

Les classes d’educació viària les imparteixen any rere any els agents de la Policia Local del municipi des de l’any 1991 a totes les escoles Salou, Voramar, Elisabeth, Europa i Santa Maria del Mar en les diferents etapes educatives -des d’Educació Primària, Batxillerat, cicles formatius, educació especial i la Unitat d’Escolarització Compartida. 

Enguany es durà a terme la 29ena edició dels cursos de formació en educació viària als centres educatius on han participat un total d’uns 1.500 alumnes. El passat mes de juny es va fer una selecció dels millors dibuixos dels centres i es van exposar al passadís del Teatre Auditori de Salou. D’aquests seleccionats es va decidir el que seria el protagonista del cartell per aquest proper curs 2018/2019. A més, la regidoria d’Ensenyament, per premiar els joves participants, organitza un concurs on s’obsequien bicicletes i material esportiu a cada centre educatiu.

Galeria d'imatges

amb el cartell.JPG
cartell.JPG
obrint el regal.JPG

Document Actions