Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Policia Local i Mobilitat

La Policia de Salou acosta als nouvinguts del Centre d’Adults la informació d’interès ciutadà i sobre l’ordenança cívica del municipi

divendres 07 desembre 2018

Prop d’una trentena de nouvinguts han rebut consells i normatives de conducta de la mà dels agents de seguretat

Una unitat d’agents de la Policia Local de Salou ha realitzat una primera sessió informativa a la vintena de nouvinguts matriculats a l’escola d’adults del municipi. La finalitat d'aquesta ha estat precisament posar en coneixement d'aquest col·lectiu de persones les normes i conductes a seguir; explicar-los el model de seguretat que hi ha implantat al municipi, a Catalunya i a Espanya; també donant informació sobre com contactar amb la policia, amb emergències... Com actuar a l'hora de fer qualsevol denúncia; o, fins i tot, normes de comportament social i de convivència i qüestions de tràmits administratius com el carnet de conduir.

A la sessió, que ha estat impartida pel cap de la Policia Local, José Luis Gargallo i per l'agent d'educació viària, Juanma Tortosa, també s'ha projectat un powerpoint per acompanyar les explicacions donat que el domini de la llengua entre els nouvinguts està molt limitada.

Aquesta xerrada està emmarcada dins del Pla Educatiu del Centre d'Adults i ha anat dirigida als alumnes matriculats al centre; els quals provenen de països com India, Pakistan; Ucraïna o Rússia.

Galeria d'imatges

Xerrada al Centre d'Adults 1
Xerrada al Centre d'Adults 2

Document Actions