Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Policia Local i Mobilitat

La Policia Local continua amb les jornades de mobilitat segura a les escoles

dilluns 20 març 2017

Aquestes jornades van dirigides a uns 1.300 alumnes de primària del municipi

Dins el marc educatiu de la nostra població, la Policia Local està realitzant en els centres educatius de Salou les jornades de mobilitat segura - educació viària corresponents al curs 2016-17. Com a objectius principals, aquest curs s'han marcat, la utilització sense riscos de "la bicicleta com el nostre primer vehicle", "el pas de vianants, creua amb nosaltres", i el cinturó de seguretat "el clic més famós".

Aquestes jornades van dirigides a uns 1.300 alumnes de primària de la nostra població, els quals gaudiran en una primera fase de jornades teòriques en els propis centres educatius, i d'una segona fase que constarà de pràctiques a la via pública, bé com a vianant, amb un circuit urbà en el qual s'inclou la visita a la central de la Policia Local; així com a conductor amb una pràctica en el seu centre escolar i posterior sortida pels carrers del municipi.

Un any més, també està previst que es realitzi una obra de teatre, acompanyada per l'exposició dels dibuixos que els alumnes hagin realitzat durant les jornades, i com a tancament a les jornades de mobilitat segura es procedirà al sorteig de material entre tots els participants a l'esmentada exposició de dibuix.

El regidor de seguretat ciutadana i mobilitat, David Gonzalez, ha explicat que “es tracta d’unes jornades que portem duent a terme durant anys amb molts bons resultats entre els més joves. Des de la Policia Local, el que pretenem es inculcar-los uns valors i uns coneixements tant teòrics com pràctics per tal que ells mateixos els apliquin posteriorment en el seu dia a dia”.

Galeria d'imatges

poli_educacio.jpg
DSC_0458.JPG

Document Actions