Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Policia Local i Mobilitat

La Policia Local de Salou juntament amb la Guardia Civil decomissen productes falsificats per valor de 251.109€

dimarts 22 maig 2018

L’operatiu s’ha centrat en diversos locals de l’entorn de Carles Buigas i Av. Andorra on s’havien detectat les possibles falsificacions

La Policia Local de Salou junt amb la Guardia Civil han dut a terme un dispositiu contra possibles falsificacions. Donat que des de la pròpia Policia Local es va detectar que en diversos comerços es venien possibles productes falsificats. Es per això que es va muntar aquests dispositiu conjunt per tal d’inspeccionar 9 locals en l’entorn de Carles Buigas i l’avinguda Andorra.

Durant l’operació es van intervenir un total de 471 bosses, 427 carteres, 227 samarretes, 104 cinturons, 31 gorres, 26 auriculars, i 12 rellotges d’alta gama, tots ells presumptament falsificats. El preu de mercat d’aquests productes es de 251.109€, segons ha manifestat el perit que va acompanyar el dispositiu.

Fruit de l’operatiu, la Guardia Civil ha investigat a 8 persones citades per la seva detenció i posades en llibertat tal com marca el procediment.

El regidor de seguretat i mobilitat, David González, ha valorat molt positivament aquesta actuació contra les falsificacions al municipi i reduir la col·laboració amb els venedors ambulants. González, ha avançat que no serà la única actuació que es dura a terme al respecte.

Galeria d'imatges

IMG-20180522-WA0002.jpg

Document Actions