Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Policia Local i Mobilitat

Protecció Civil de l’Ajuntament programa 5 tallers sobre Salvament i Socorrisme

dijous 24 agost 2017

Els tallers pretenen educar i formar a la ciutadania en primers auxilis i RCP-DEA

La concessionària Servitur Salvament SL, dins el programa de millores de la concessió de Salvament i Socorrisme, han preparat juntament amb la regidoria de protecció Civil de l’Ajuntament una sèrie de tallers gratuïts, per a tots els públics a les platges de Llevant i Ponent.

Així doncs, els tallers començaran demà divendres 25 d’agost a la Plaça de les comunitats Autònomes amb un taller adreçat als més petits, on se’ls ensenyarà a ser Socorrista per un dia. A part de la visita per la base de salvament també podran veure de prop l’ambulància de salvament.

El proper taller es durà a terme el dilluns 28 d’agost a la platja de Ponent, al costat de la base de salvament, al costat de la Base Nàutica, on s’impartiran unes nocions bàsiques sobre RCP-DEA. Tot seguit, el dimarts 29, tindrà lloc el segon dels tallers que consistirà en unes nocions bàsiques sobre RCP-DEA a la platja de llevant, al costat de la plaça de les Comunitats Autònomes. El 6 de setembre, tindrà lloc un taller de primers auxilis. Recordar que tots els tallers són gratuïts i l’horari es de 11 a 13 hores. S’està ultimant l’últim dels tallers que es dura a terme durant el més de setembre adreçat a la gent gran.

El regidor de Protecció Civil, David González, ha manifestat que “es tracta d’una nova iniciativa per tal d’educar i formar a tots aquells ciutadans, i visitants, en matèria de primers auxilis i RCP-DEA tot donant-los unes nocions bàsiques per tal de que les puguin aplicar correctament en cas de ser necessàries”.

Per tal de dur a terme els diferents tallers es posarà una carpa d’uns 3x4mts, amb taules i cadires en els diferents espais habilitats. Els grups seran de 10 persones per monitor amb un màxim de dos monitors a la vegada. Es donarà avís per megafonia de les activitats a les dues platges a l’inici del servei i mitja hora abans de començar.

Galeria d'imatges

socorristes.jpg
socorristes.jpg
P1020701.JPG

Document Actions