Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Promoció Econòmica i Comerç

Bons Compra Salou

BONS COMPRA SALOU PRENADAL

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

L’Ajuntament de Salou, a través de l’àrea de Dinamització Econòmica, reprèn la campanya de descomptes ‘Bons Compra Salou’, posant a disposició de la ciutadania 100.000 euros, per tal de continuar dinamitzant l’activitat econòmica de la ciutat, atesa la proximitat amb la campanya prèvia del Nadal. Es tracta d’una iniciativa oberta a tots els comerços, la restauració i els establiments de serveis del municipi.

Els bons s'activaran el dilluns, 13 de novembre i fins al 13 de desembre. Els comerços adherits a la campanya aplicaran un 30% de descompte a les compres, 100€, sense que hi hagi un import mínim a invertir en cada compra. Cada persona es podrà beneficiar, en total, d'un estalvi de 30€.

Tenen accés a aquests bons les persones empadronades a Salou i/o propietàries de béns immobles, majors de 18 anys.

 

Si sóc client/a?

El client/a, per poder beneficiar-se d’aquesta acció, haurà de registrar-se, només un cop, a la pàgina web bons.salou.cat, clicant a ‘Compra Salou’, i omplir les dades sol·licitades. La persona rebrà un missatge al mòbil, un SMS, conforme ja està registrada, i ja podrà adreçar-se als comerços a gaudir dels descomptes. En el moment de fer la compra, caldrà portar sempre a sobre el DNI i el telèfon mòbil amb el qual es va registrar. D’aquesta manera, el comerciant validarà el codi SMS i s’aplicarà el descompte, a l’instant.

 

Si sóc un comerç?

En el moment de la compra, el comerciant haurà d’entrar a bons.salou.cat i clicar a ‘Sóc un comerç’. Haurà de demanar el DNI al client i posar l’import. El client li mostrarà el SMS per aplicar el descompte.

Per a més informació, cal contactar amb l’àrea de Dinamització Econòmica de l’Ajuntament de Salou, al telèfon 977 30 92 14, al WhatsApp 687 20 94 35, o al correu electrònic promocioeconomica@salou.cat

 

 

 

CONSULTEU EL LLISTAT D'ESTABLIMENTS ADHERITS (FES CLIC AQUÍ)

Document Actions