Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Promoció Econòmica i Comerç

Informació sobre la normativa comercial

Salou compta amb un Pla Especial de l'equipament comercial i de l'activitat de serveis vigent que pretén facilitar l’emprenedoria en el sector comercial, i vetllar per la seva diversitat i continuïtat en els eixos principals de la ciutat, contribuint així a la millora de l’entorn urbà, es redacta aquest document com a complement a les disposicions del POUM. 

I que, entre d'altres aspectes, defineix els següents eixos comercials recollits a l'ordenança municipal:  C/ Barcelona (des de Plaça Bonet fins al C/ Arquitecte Ubach) - C/ Ciutat de Reus ( des de C/ Sínies a Via Roma) - Via Roma - Carrer Major - Carrer València (des del C/ Barcelona fins el C/ dels Pins) - Carrer Ponent (des del C/ Barcelona fins el C/ Mestral) - Carrer de l’Església (des del C/ Barcelona fins el C/ Mestral) - Carrer dels Pins - Carrer Joan Miró - Carrer Rafel de Casanoves - Passeig Jaume I - Avda. Andorra (des del Pg Jaume I fins el C/ Major) - Carrer Saragossa - Avda. de Carles Buigas - Carrer Bilbao

Vendes Especials

Hi ha una normativa genèrica la de Generalitat també d'aplicació al muncipi referent a les vendes especials: les rebaixes, els saldos i les liquidacions.

Són aquells tipus de venda a preus més baixos que els habituals amb regulació específica, i que només es poden dur a terme sota condicions legalment taxades. Són les rebaixes, les liquidacions i els saldos. Només en les vendes en règim de saldos i liquidacions és permesa la venda sota preu de cost.

Per a més informació podeu consultar la web del Canal Empresa de la Generalitat de Catalunya.

Horaris comercials

Pel que fa a l'aspecte d'horaris comercials ens remetem a la normativa d'aplicació a Catalunya que es recull en la web de la Generalitat sobre aquesta matèria.

Document Actions