Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Promoció Econòmica i Comerç

Compra Salou - Les teves compres, des de casa

compra salou

 

L’àrea de Dinamització Econòmica de l’Ajuntament de Salou ha posat en marxa la iniciativa ‘Compra Salou’, un directori propi d’establiments comercials i d’empreses del municipi, que dona a conèixer els establiments que fan servei a domicili i tenen comerç electrònic, per tal que la ciutadania salouenca pugui fer les seves compres als negocis de proximitat, des de casa. El web es pot consultar al següent enllaç: https://comprasalou.com/

 

El portal compta amb diverssalou a prop teues categories de cerca, segons el tipus de producte o servei que s’ofereix als establiments: alimentació; restauració; serveis; moda i regals; bellesa i benestar; i altres.

El portal inclou, també, un servei de transport i de repartiment a domicili, a disposició dels establiments de Salou, a un preu reduït de 2 euros, per comanda, gràcies a la col·laboració amb l’empresa salouenca Mail Boxes Etc. Aquesta anirà a buscar els paquets a cada establiment. Les comandes hauran d’empaquetar-se en una caixa tancada i amb una etiqueta amb l’adreça i telèfon del client. També s’inclourà la informació de la botiga (telèfon i persona de contacte). 

CONDICIONS PER AL SERVEI A DOMICILI (feu clic aquí)

 

Com inscriure-hi un negoci?

Per poder inscriure-hi un negoci, el portal inclou un formulari per crear un compte nou a la pàgina web, indicant: nom, cognoms, nom d’usuari, correu electrònic i contrasenya. S'hi pot accedir a través del següent enllaç: https://comprasalou.com/login/

En casos posteriors, un cop ja es tingui el compte creat, es pot entrar, indicant correu electrònic i contrasenya, a través del mateix enllaç.

A més, aquells comerços que vulguin adherir-se al servei de repartiment a domicili, hauran d’enviar un correu electrònic a promocioeconomica@salou.cat

 

Campanya de promoció digital i el cranc 'Pessic'

Salou avança en el procés de digitalització i adaptació tecnològica del comerç local. Així, l’àrea de Dinamització Econòmica de l’Ajuntament ha engegat una campanya de promoció digital del directori online d’establiments comercials ‘Compra Salou’ (https://comprasalou.com), amb l’objectiu d’ajudar el comerç local i serveis, donant a conèixer la plataforma per augmentar-ne el nombre d’adherits; crear comunitat, per convertir-ne els seus usuaris en clients potencials i fidelitzar-los; i, en definitiva, promocionar les vendes i la prestació de serveis. 

Aquesta nova campanya de promoció digital inclou un element gràfic que servirà per promoure les ofertes. Es tracta d’una mascota batejada com el “Pessic”, un cranc que es pretén associar a la idea de “pessigar”, com a sinònim de l’acció de comprar.

A través del hashtag ‘#pessiguemsalou’ i la nova mascota “Pessic” es podran atrapar ofertes i descomptes. S'han creat nous perfils a les xarxes socials de Compra Salou, concretament a Facebook i Instagram, a través dels quals es fomentaran diverses activitats d’interacció i col·laboració amb els usuaris / àries durant el proper quadrimestre (de setembre a desembre), com accions de “giveaway” (sorteig d’un conjunt de regals portats pels establiments, amb l’objectiu de generar visualització massiva i fidelització); accions de venda creuada, i negoci del dia, entre altres. 

El Pessic és un element neutre, divertit i representatiu de la fauna mediterrània, que a les costes salouenques es troba de manera natural i en abundància. S'ha escollit un cranc per establir i associar-ho al concepte de pessic, l'acció de pessigar com a acció de comprar, atrapar ofertes, descomptes i no deixar-les escapar (ex: avui pessiguem el "negoci del dia", he pessigat un 20% de descompte, pessiguem els negocis de Salou...).

Es poden seguir les novetats i descobrir els descomptes als següents nous perfils de les xarxes socials:

- Compra Salou: a Facebook, Compra Salou; i a Instagram, @comprasalou

El cranc ‘Pessic’: a Instagram, @elcrancpessic

Document Actions