Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Promoció Econòmica i Comerç

PROGRAMA D'AJUTS ADREÇATS AL TEIXIT COMERCIAL, DE RESTAURACIÓ I DE SERVEIS DE PROXIMITAT DE SALOU

El teixit comercial i de serveis de proximitat és un dels sector econòmics que no s’ha recuperat encara de la baixada de l’activitat econòmica provocada per les restriccions i mesures de contenció en els darrers temps a causa del coronavirus. A més a més, ara ha de fer front a mesures especials per tal de complir amb el pla de xoc sobre l’estalvi i gestió energètica en climatització, així com els efectes negatius de la pujada de preus i la guerra d’Ucraïna.

És evident que tots aquests efectes provoquen un impacte sobre l’activitat econòmica, i especialment sobre el teixit comercial i de serveis de proximitat, el qual el fa especialment vulnerable atesa la seva dimensió i capacitat per fer-hi front.

És per aquest motiu, que es planteja un seguit de mesures de caire estratègic amb l’objectiu de facilitar recursos per tal d’ajudar al sector en la dinamització i reactivació del comerç adaptant-se als nous hàbits i escenaris de compra, com poden ser: projectes d’autoocupació i afavoriment de creació de noves empreses, renovació i modernització de les eines tecnològiques aplicades al retail per ser comerços tecnològics de proximitat i els nous reptes davant la sostenibilitat, concessió d’incentius per l’ocupació de locals buits, entre altres.

Des de l'àrea de Dinamització Econòmica, per tercer any consecutiu, posem en marxa el Programa d'ajuts adreçats al teixit comercial i de serveis de proximitat de Salou.

Aquest programa inclou cinc línies d'ajuts:

  • Línia 1.- Per a persones emprenedores amb projectes d'autoocupació i l’afavoriment de la creació i establiment de noves empreses, amb local establert al municipi de Salou.
  • Línia 2.- Per a la renovació i modernització de l'establiment en l'àmbit tecnològic.
  • Línia 3.- Per a la millora de la imatge comercial de l’establiment.
  • Línia 4.- Per a la millora de la sostenibilitat i/o estalvi energètic.
  • Línia 5.- Per a la concessió d’incentius per a la reobertura de locals buits dins de la trama urbana del municipi de Salou

SOL·LICITUD DELS AJUTS (FES CLIC AQUÍ)

 

Presentació de sol·licituds: Des del 24 de novembre, i fins al 28 de febrer 2023. Caldrà emplenar la instància de sol·licitud específica, i presentar-la, via online, a través de la Seu Electrònica, en aquest enllaç (FES CLIC AQUÍ), adjuntant tota la documentació requerida.

Més informació per telèfon o WhatsApp al número 687 209 435; o bé a través de correu electrònic a l’adreça promocioeconomica@salou.cat

Infografia

Document Actions