Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Promoció turística

El Patronat Municipal de Turisme de Salou convoca el concurs de vídeos curts a Instagram “Rec Salou”

divendres 15 juny 2018

Permetrà als usuaris mostrar el seu particular estiu a Salou

El Patronat Municipal de Turisme de Salou ha convocat la primera edició del concurs de vídeos curts a Instagram “Rec Salou”, adreçat als usuaris de totes les edats que visiten Salou a l’estiu. L’objectiu del concurs és potenciar la creativitat d’aquests a l’hora de mostrar el seu particular estiu a la capital de la Costa Daurada.

Així, els participants podran pujar els seus vídeos –de fins a 30 segons de durada– al seus perfils de la xarxa social Instagram fins el proper 31 de juliol. Per tal de participar al concurs, hauran d’etiquetar-los amb les següents 2 etiquetes: #RecSalou i #VisitSalou.

Finalment, el proper dimecres 1 d’agost, un jurat format per tècnics del Patronat Municipal de Turisme de Salou escollirà el millor vídeo, del qual en valoraran la seva originalitat i creativitat, entre d’altres.

L’usuari autor/a del vídeo guanyador s’emportarà una experiència a PortAventura World per a tota la família, que inclou 2 dies al parc per a quatre persones, amb entrades i hotel inclosos, i 4 bitllets per a gaudir del Trenet Turístic de Salou.

Fitxers adjunts

Document Actions