Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Promoció turística

L’alcalde de Salou i president del Patronat de Turisme, Pere Granados, es reuneix amb el tour operador Anex Tour Spain

dijous 17 octubre 2019

Pere Granados ha afirmat que ‘el mercat rus és un dels prioritaris en l’estratègia de promoció del Patronat, ja que per Salou té molt de pes’, un 11,9% del total de les pernoctacions, de gener a setembre

Uns 120.000 turistes procedents de Rússia, Ucraïna i Bielorússia venen, anualment, a Catalunya de la mà d’Anex Tour, un 54% dels quals arriba a Costa Daurada. D’aquest percentatge, el 80% s’allotja a hotels de Salou

L’alcalde de Salou i president del Patronat Municipal de Turisme, Pere Granados, s’ha reunit, recentment, amb representants d’Anex Tour Spain, touroperador turístic nascut el 1996 que treballa el mercat rus, entre d’altres. La trobada ha estat, concretament, amb Melen Ulutürk, director, i Stanislav Lazarov, director general adjunt, amb qui ha intercanviat impressions sobre aquest important mercat emissor que, a través del touroperador Anex Tour, porta molts clients russos a Salou.

Pel que fa a xifres, estem parlant que uns 120.000 turistes procedents de Rússia, Ucraïna i Bielorússia venen, anualment, a Catalunya de la mà d’Anex Tour, un 54% dels quals arriba a Costa Daurada. D’aquest percentatge, el 80% s’allotja a Salou, en diversos establiments hotelers del municipi.

Cal dir que el perfil del client rus és familiar i parelles. Passen una mitjana de 10 dies a la destinació de la què en valoren el sol i la platja, la cultura, la gastronomia i el shopping.

Anex Tour opera a Rússia i Ucraïna, amb la seva pròpia flota d’avions, amb la seva aerolínia Azur Air. La seva operativa de vols a origen cap a Barcelona és des de: Moscou, Sant Petersburg, Ekaterinburg, Kaliningrad, Kazan, Krasnodar, N.Novgorod, Novosibirsk, Rostov, Samara, Kiev i Minsk.

El president del Patronat, Pere Granados, ha manifestat que “el mercat rus és un dels prioritaris en l’estratègia de promoció de la nostra entitat, ja que, per Salou, té molt de pes”. En aquest sentit, pel que fa a xifres, suposa un 11,9% del total de les pernoctacions (de gener a setembre) i ha experimentat un augment aquest any 2019, respecte el 2018, d’un 11,5%.

Document Actions